Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μπράβο μάγκες!

Με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος κατάφεραμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, καθώς η επικράτηση μας με 53-32 υπερκάλυψε και τη διαφορά των 9 πόντων από το α’ παιχνίδι.

Η πολύ καλή άμυνα, μια ζώνη 2-3 που μάτσαρε πάνω στους δύο πιο απειλητικούς παίκτες του αντιπάλου (5, 18), η διάθεση να ανοίξουμε το ρυθμό αλλά και οι πολύ καλές επιλογές στο σετ παιχνίδι μας έβαλαν από την αρχή μπροστά. Η διαφορά μεγάλωνε σταδιακά, όπως φαίνεται και από τα δεκάλεπτα: 16-8, 32-18, 42-27, για να φτάσουμε στο τελικό σκορ.

Κλειδί η μετακίνηση του Λάλου στο “4”, καθώς έκανε ρεκόρ πόντων φέτος, και πρέπει να ψάξουμε πολύ για να θυμηθούμε πότε είχε πάλι διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Λεωνίδας, με τη βοήθεια του Θόδωρα, κράτησε πολύ καλά στον “1”, ο Στάθης μας έδωσε ταχύτητα και φλέρταρε πάλι με τους 20 (18 π.), ενώ και ο Παντελίδης σταθερά καλός (10 π.) βοήθησε στο σκοράρισμα από το low post. Πολύ καλοί και οι Τσαβδαρίδης, Κάραλης, αν και ο τελευταίος το έχει γυρίσει στις assist τελευταία. Στα συν και το ότι καταφέραμε να καλύψουμε την απουσία του Στέλιου, ενώ για τον Τάκη χτυπάει καμπανάκι από καιρό…και με το Λάλο στο “4” τόσο καλό…..ελπίζω να δώσει απαντήσεις εντός γηπέδου γρήγορα.

Στα highlight, Τσαβδαρίδης – Στάθης κλέψανε από τη δόξα του Κάραλη, alley-oop!! στον αιφνιδιασμό και καλάθι του Στάθη.

Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, είναι παραδοσιακές πλέον οι κόντρες μας και τα καλά παιχνίδια στο ΕΚΑ. Καλή συνέχεια!

Ο ref άφησε πολύ το παιχνίδι, κάτι που τελικά μας ευνόησε καθώς φανήκαμε περισσότερο αποφασιστικοί πάνω στις διεκδικήσεις. Θα έπρεπε όμως να σφυρίξει λίγο παραπάνω, γιατί το ελεύθερο παιχνίδι στο ΕΚΑ αυξάνει τις πιθανότητες τραυματισμών.


Αναλυτικά:

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΡΙΑΛ 32 – 53 (8-16, 18-32, 27-42, 32-53)

ΕΡΙΑΛ: Λάλος 11, Ζέρβας 8(1), Παντελίδης 10, Κάραλης 2, Καλούδης 18, Τσαβδαρίδης 4, Παπαδοκωστάκης

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας