Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Γιατί με ξύπνησες πρωί…

…μέσα στον ύπνο το βαρύ…στον ύπνο είχα βυθιστεί και όλα είχαν ξεχαστεί...*

Κάπως έτσι νιώσαμε και εμείς χτες στο ΟΑΚΑ, και όταν ξυπνήσαμε, μετά το 15΄ είχε πετάξει το πουλάκι!

Η έμπνευση του man2man πήγε περίπατο σε 5’, διάθεση μηδέν και στις 3 επιθέσεις οι 2 λάθος! Έτσι φτάσαμε στο 4-15 του α’ δεκαλέπτου, 12-27 ημίχρονο.

Ευτυχώς σοβαρευτήκαμε στην επανάληψη, με κλειδί Τσαβδαρίδη – Παντελίδη στο 4-5, μαζέψαμε γρήγορα τη διαφορά στο -10 (30-20), αλλά μέχρι εκεί.

Το τελικό 44 – 54 απόλυτα δίκαιο, σε ένα ωραίο παιχνίδι, που το διασκεδάσανε και οι δύο ομάδες.

Ο ref αρκετά καλός, άφηνε το παιχνίδι να εξελίσσεται και διέκοπτε όταν έπρεπε. Ο κριτής δεν με άκουγε που επέμενα να παίξουμε λίγο παραπάνω, μάλλον γιατί είχε παιχνίδι μετά.

Η γιατρός – καμεραμάν άψογη, όπως φαίνεται και στην κάλυψη του αγώνα στο http://esyebasket.blogspot.com/ (μόνο που εκεί δε φαίνεται η γιατρός!).

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εύχομαι στον Μυλωνάκη πιο μάχιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα και βέβαια καλή συνέχεια στην ομάδα της ΕΣΥΕ (ή ΕΛΣΤΑΤ, στα πλαίσια των θρυλικών ιταλικών ομάδων της δεκαετίας του ’80 αλλάζει όνομα π.χ. tracer, philips ή armani milano), η οποία κατάφερνει να διατηρεί υψηλό μπασκετικό επίπεδο και να το διασκεδάζει.

Αναλυτικά:

ERIAL – ΕΛΣΤΑΤ 44 – 54 (4-15/12-27/28-43/44-54)

ERIAL : Λάλος 4, Ζέρβας 7(1), Παντελίδης 9, Κάραλης 2, Μορφής, Καλούδης 16 (1), Προβατάρης , Τσαβδαρίδης 6, Παπαδοκωστάκης

*προτείνεται η ανάγνωση του κειμένου συνοδεία του γνωστού άσματος:


by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας