Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ταχύτητας το εγκώμιο!

Δεν τα καταφέραμε στο παιχνίδι με το Μωραϊτη, αν και ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Το 5-12 έγινε γρήγορα 12-12 αλλά καταφέραμε να πάμε στο 12-15 για το α’ δεκάλεπτο. Αν και ο αντίπαλος βελτιώθηκε στο β’ δεκάλεπτο, το σκορ ημιχρόνου ήταν ενθαρρυντικό, 23-21.

Η απουσία του Στάθη (και του Παναγόπουλου), μας στέρησε ταχύτητα σε ένα παιχνίδι που τη χρειαζόμασταν. Παρόλα αυτά, το τρυκ με Κάραλη και Τσαβδαρίδη σε ρόλο..δρομέων..δούλεψε αρκετά καλά και μέχρι το ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα.

Καταφέραμε να μείνουμε κοντά μέχρι το 29’. Σε εκείνο το σημείο πετάξαμε δύο βολές, στο καπάκι δεχτήκαμε τρίποντο και αιφνιδιασμό και πήγαμε από το 41-32 στο 46-32 του γ’ δεκαλέπτου, χάνοντας ουσιαστικά επαφή με το σκορ. Στo δ’ δεκάλεπτο το παιχνίδι χαλάρωσε και οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα!

Τα πολλά λάθη στην επίθεση στο ξεκίνημα του γ’ δεκαλέπτου, απέναντι ίσως στην πιο γρήγορη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ο αντίπαλος έσπρωξε το ρυθμό όσο μπορούσε, παίζοντας ουσιαστικά χωρίς ψηλό. Εμείς κοντύναμε όσο μπορούσαμε αλλά πιο κάτω δεν πήγαινε!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Ειδική μνεία στο χαρακτήρα που έδειξε ο Θόδωρας, ηρέμησε πολύ την ομάδα και βοήθησε τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Στο σκοράρισμα, σημαντική η βοήθεια του Κάραλη, ο Παντελίδης συνεχίζει να είναι καλός, ο Τσαβδαρίδης επίσης, ενώ έσπασε το ρόδι ο Λεώ! Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του Γιάννη, η τέχνη του σουτ δεν ξεχνιέται. Λάλος, Στέλιος σταθερές αξίες. Η αλλαγή του Στέλιου στην αρχή αποδείχτηκε κακό πείραμα…βούλιαξε η άμυνα αλλά τον επαναφέραμε και έστρωσε το παιχνίδι.

Ο ref ήταν αρκετά καλός, άφησε κάποια σφυρίγματα αλλά κράτησε το παιχνίδι.

Καλή συνέχεια στις Σχ.Μωραϊτη, αν κατεβάσουν και έναν καλό ψηλό ακόμη μπορούν να πάνε αρκετά μακρυά.

Αναλυτικά:

Σχ. Μωραϊτη – Erial 67 – 44

Erial : Λάλος 2, Ζέρβας 6, Παντελίδης 8, Κάραλης 13(1), Τσαβδαρίδης 8, Παπαδοκωστάκης 2, Προβατάρης 3, Αναστασάκος 2

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας