Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Τους πήρε από το χέρι!






Απίστευτο και όμως αληθινό!, αν και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδειξε στη Μπαρτσελόνα το δρόμο του αποκλεισμού από τη συνέχεια της Euroleague, φρόντισε να παρηγορήσει τους απογοητευμένους Καταλανούς και να τους δείξει το δρόμο της λύτρωσης….το δρόμο για το ΕΚΑ!!! Αυτή είναι και η μόνη ευκαιρία τους να πετύχουν φέτος το triple crown!

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, την επόμενη του τελευταίου αγώνα, σήμερα 1η Απριλίου 2011, οι παίκτες της Barcelona περιηγήθηκαν στους χώρους που φιλοξενείται το πρωτάθλημα μας.

Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες για το ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν, το θέμα αυτό το χειρίζεται η οργανωτική επιτροπή με απόλυτη εχεμύθεια. Ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Σε κάθε περίπτωση το να μπει μια ομάδα στην τελική φάση από το….παράθυρο!!! καταστρατηγεί κάθε κανονισμό, και η συνεδρίαση θα είναι πολύ θερμή. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μόνες ομάδες που δεχτήκανε να αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα είναι αυτές που συμμετέχουν στο τουρνουά της παρηγοριάς, στους αγώνες κατάταξης δηλαδή. Ανάμεσα σε αυτές και η ομάδα της Erial δείχνοντας για άλλη μια φορά το φίλαθλο και αλτρουιστικό πνεύμα της!

Περισσότερες εξελίξεις σύντομα!

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας