Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Φτάσαμε στην πηγή…

...γυρίσαμε όμως πάλι διψασμένοι…..και χάσαμε 60-71 (26-32) στο παιχνίδι με τους πρωτοπόρους του τουρνουά. Πολύ ζέστη και καλό μπάσκετ την Παρασκευή το απόγευμα στο Ρουφ. Ο αντίπαλος, αήττητος, επέλεξε να πιέσει στα ¾ του γηπέδου, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οπότε το παιχνίδι πήγε σε γρήγορο ρυθμό και τελικά σε ψηλό σκορ.
Η αλήθεια είναι ότι στα 2’ πήραμε time-out για να οργανώσουμε τις τελευταίες επιθέσεις, και τότε μας ήρθε η κεραμίδα στο κεφάλι, καθώς το σκορ είχε πάει στο 58-65, ενώ είχαμε την εντύπωση ότι το παιχνίδι ήταν πόντο-πόντο. Μετά από αυτό, δεν είχαμε περιθώρια για αντίδραση, χάσαμε ένα εύκολο καλάθι για να πάμε στους 5 πόντους και τέρμα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, για την προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση, και για την συγκροτημένη εικόνα που δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο GeoPan, έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την Erial, με 7 τρίποντα (ρεκόρ ομάδας!) και 30+ πόντους, MVP. Του έχει κάνει καλό ο επικείμενος γάμος φαίνεται.
Τεχνικά, το man-2-man μας βοήθησε στην επίθεση, όπως και το γεγονός ότι ο αντίπαλος ήταν αργός και δεν μπόρεσε να τρέξει ιδιαίτερα. Κυρίως χτύπησε χαμηλά, όπου η front line μας έδωσε με αρχηγό τον Big Stelios μεγάλη μάχη. Μας έλειψε η συγκέντρωση στην επίθεση σε μεμονωμένες φάσεις, όταν και προτιμήσαμε να κερδίσουμε το φάουλ, παρά να πάμε αμεσότερα προς το καλάθι, επιλογή λανθασμένη ειδικά με διαιτησίες που δε σφυρίζουν ιδιαίτερα. Τέλος μας έλειψαν και κάποιες εναλλακτικές λύσεις (είμασταν 6), ειδικά στην περιφέρεια, καθώς βγάλαμε το ματς με ένα play-maker και ένα 2-άρι, και με τον αντίπαλο να πιέζει.
Για το μέλλον, με 2ν-5η δεν ελπίζουμε πια σε είσοδο στα play-off πάμε όμως συνεχίζουμε να τελειώσουμε με καλό μπάσκετ το τουρνουά. Επόμενο παιχνίδι, αύριο Τρίτη, 8και30, και απομένει ακόμα ένα, μάλλον Πέμπτη ή Παρασκευή.

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας