Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

4η αγωνιστική τουρνουά ανεξαρτήτων (part II- αφορμή για σκέψεις)

Με αφορμή…
…τη διακοπή του χτεσινού αγώνα…..νομίζω ότι τα παιδιά είχανε γενικά δίκιο (το «γενικά» θα το εξηγήσω παρακάτω). Θέσανε ζητήματα που ταλαιπωρούνε το εργασιακό πρωτάθλημα στο οποίο η συμμετοχή των περισσότερων ομάδων προϋποθέτει πολύ τρέξιμο από λίγους, πολύ όμως!, έξοδα που για κάθε ομάδα είναι τουλάχιστον 500€ το μήνα (το γηπεδικό καίει) και τα οποία αντιστοιχούν σε 4 ματς και δύο προπονήσεις στην καλύτερη!! (άρα σε κάθε ομάδα που θέλει να κρατάει ένα αξιοπρεπές επίπεδο οι παίκτες πρέπει να κάνουνε και καμία ατομική προπονησούλα μεταξύ δουλειάς και αλλαγής πάνων), και βέβαια μετακινήσεις σε όλο το Λεκανοπέδιο: Μενίδι, Πέραμα, Αγ. Ανάργυροι, Ρουφ, …….τα ωράρια είναι άλλη χαρούμενη ιστορία με ομάδες να έχουν γήπεδο 4και15 το απόγευμα ή να πω το μεσημέρι καλύτερα;………και κάτι τελευταίο, οι ομάδες του ΕΚΑ δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από πολλές ομάδες κατηγοριών ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, που δε συμπληρώνουν άτομα για να κάνουνε προπόνηση καλά καλά……
Η μόνη ένσταση σχετικά με τα προχτεσινά είναι ότι κάποια πράγματα όταν τα θίγεις και τα διεκδικείς στη μέση ενός αγώνα, εν θερμώ δηλαδή, κάπου βγαίνει μια ένταση που δε βοηθάει.
Σε κάθε περίπτωση, το πρωτάθλημα αυτό γίνεται γιατί όσοι εμπλέκονται σε αυτό, δηλαδή οι ομάδες, η οργανωτική επιτροπή του ΕΚΑ, οι κριτές, αγαπάνε πολύ το άθλημα και αυτό που κάνουν, και έχουν πετύχει μια πολύ αξιόλογη διοργάνωση που βελτιώνεται συνέχεια.

by Coach G.

PS. Αν και η αφορμή δόθηκε σε τουρνουά ανεξάρτητων ομάδων, το κείμενο αυτό αναφέρεται στο εργασιακό πρωτάθλημα, καθώς όσοι εμπλέκονται στο τουρνουά (συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων ομάδων) συμμετέχουν στο εργασιακό και τα ζητήματα που προκύπτουν είναι κοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας