Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Μας αφυδάτωσε ο καύσωνας

Δύο παιχνίδια, δύο ήττες, ο σύντομος απολογισμός στο καμίνι του Ρουφ αυτές τις ημέρες.
Με την ΕΥΔΑΠ, ξεκινήσαμε καλά, ο Καλούδης έβαζε τρίποντα, η ζώνη στην άμυνα δούλευε και πήγαμε με +3 στο ημίχρονο (25-22). Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως υποχωρήσαμε αμυντικά, ενώ στην επίθεση έλειψε ο πλουραλισμός, το σκορ πήγε στο 30-38 και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε ποτέ, τελικό σκορ : 41-48.
Καλούδης 20 πόντους, κορυφαίος, από κοντά και ο Ζέρβας που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι και φαίνεται ότι συνέρχεται από την ταλαιπωρία με τους προσαγωγούς, ενώ ο BigStelios ανέλαβε το σημαντικότερο βάρος στο αμυντικό κομμάτι. Αλλαγές δεν είχαμε και η καμπή στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθε φυσιολογικά. Ο αντίπαλος, αν και δεν έτρεξε το ματς, κατάφερε και βρήκε λύσεις στο 5 εναντίον 5 και κράτησε χαρακτήρα μέχρι το τέλος.
Επόμενο παιχνίδι με τα γνώριμα μας ΗΛΠΑΠ. Καλό κλίμα, κακό πρώτο δεκάλεπτο όμως για εμάς : 6-16. Το ημίχρονο έκλεισε στο 22-30, και με προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο φέραμε το ματς στο 34-37. Ως εκεί όμως, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη που κάναμε στην επίθεση στο διάστημα αυτό, και χάρη σε δύο γρήγορα guard που είχε πήγε σε εύκολα καλάθια. Το τελικό 45-61 ήρθε φυσιολογικά.
Οι αδυναμίες μας εντοπίζονται σε κάποιες κακές τοποθετήσεις που είχαμε στην επίθεση, ειδικά όταν ελλείψει καθαρού 3-αριού φορτώναμε το σχήμα με 3 παίκτες ρακέτας (ενισχύοντας όμως παράλληλα την άμυνα κοντά στο καλάθι). Το πρόβλημα ήταν ότι εμφανίζαμε αδυναμία στις τοποθετήσεις στην περιφέρεια, κακή κυκλοφορία της μπάλας και με αντίπαλο μια γρήγορη ομάδα το πληρώσαμε σε αιφνιδιασμούς. Το καλό είναι ότι κατά διαστήματα βγήκαν μερικές καλές επιθέσεις. Η επανεμφάνιση Παντελίδη, Μορφή βοήθησε και αν έχουμε και το Big Stelio στην άμυνα και GeoPan στην περιφέρεια πιστεύω θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα μας.
Επόμενο ραντεβού, Παρασκευή, 7 (ελπίζω με λίγη δροσιά). Με ρεκόρ 2ν-4η χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο νίκες για να ελπίζουμε είσοδο στα play-off του τουρνουά (απομένουν 3 ματς).

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας