Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

5η αγωνιστική τουρνουά ανεξαρτήτων (Θρίλερ με happy end!)

Την πρώτη μας νίκη πετύχαμε την Παρασκευή, σε ένα μάλλον κακό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με φινάλε όμως για πολύ γερές καρδιές.
Με απουσίες, αλλά και το big stelios μαζί μας ξεκινήσαμε 5 εμείς (και το Θόδωρα με πρόβλημα στους προσαγωγούς), 5 οι αντίπαλοι, μια παρέα από το Περιστέρι, με όνομα «Ατλαντίς». Πολύ αργό παιχνίδι και από τους δύο, και στο πρώτο δεκάλεπτο είμασταν πίσω 14-11. Με το man-2-man πήγαμε να ξυπνήσουμε αλλά στην επίθεση οι επιλογές ήταν πραγματικά τραγικές, με αποκορύφωμα πολλές φορές να κάνουμε 3 δευτερόλεπτα καθώς δεν τελειώναμε τις φάσεις μέσα στη ρακέτα!, ενώ από χαμένα lay-up άλλο τίποτα. Σκορ ημιχρόνου 21-18.
Ευτυχώς με το καλημέρα στο 3ο δεκάλεπτο ξυπνήσαμε, πήραμε δύναμη από τον Κάραλη (που ήρθε στο ημίχρονο), κλείσαμε αμυντικά κοντά στο καλάθι με τη ζώνη 2-1-2, τρέξαμε πολύ και φτάσαμε στο 45-32 (+13!). Tότε όμως ήρθε η κατάρρευση, σε 4 λεπτά το σκορ είναι 45-45 και αρχίζει το ντέρμπι!
Εν συντομία:
- στο 51-50 με 45” ξεκινάει επίθεση που καταλήγει σε καθοριστικό τρίποντο του coach στα 27” που ήταν ζεστός και μαζί με το Στάθη τραβήξαν την επίθεση (16 πόντους και 20 αντίστοιχα), πάμε λοιπόν στο +4.
- ακολουθεί κλέψιμο της μπάλας και επαναφορά στην επίθεση για εμάς. Τι πιο απλό, κρατάμε μπάλα και γεια σας. ΟΧΙ, αφού κερδίζουμε το φάουλ να μη βάλουμε και το καλάθι; ΝΑΙ, αλλά να έχουμε κερδίσει πρώτα το φάουλ ε coach?, που δε δόθηκε ποτέ και οι αντίπαλοι μειώνουν στον πόντο με 7”
- επαναφορά από το κέντρο, δεν την πατάμε όπως ο Ολυμπιακός με το Μαρούσι, η μπάλα πάει με ένα screen στον coach, σίγουρα χέρια, όχι όμως και σταθερά πόδια, τρικλοποδιά, λάδια στο παρκέ?.....η μπάλα κάνει φτερά, και στον πανικό στέλνουμε τους αντιπάλους στις βολές, με 5”
- ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ, κερδίζουμε φάουλ στα 2”. Μέσα η πρώτη, και εντολή να φύγει έξω η δεύτερη, κάτι που δεν έγινε ποτέ όμως, +3 λοιπόν, δίνουμε όμως έτσι την επαναφορά στους αντιπάλους!! Μακρινή μπαλιά, όχι φάουλ!!! και τρίποντο από τα 6.5 μέτρα..ΕΥΤΥΧΩΣ έξω. ΟΥΦ!!!!!!!!!.........
Συγχαρητήρια σε όλους, αν και θα ακολουθήσουν εντατικά μαθήματα στην επίθεση σε ζώνη. Στην άμυνα βελτιωνόμαστε, βέβαια είχαμε τους και τους παλιούς Στέλιο, Κάραλη μέσα.
Για το νέο ραντεβού, θα σκάσει ανακοίνωση.

by coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας