Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μεταξεταστέοι

...μείναμε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, και γνωρίσαμε την ήττα από την Pfizer με 39 – 48.

Κι αν η συνολικότερη εικόνα μας δε σηκώνει πολύ κριτική, πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον ηρωικό Τάκη, ο οποίος διδάσκει συνέπεια και πάθος για το άθλημα. Κατέβηκε λοιπόν με σορτσάκι και φανέλλα και έβαλε το πιο κρίσιμο καλάθι αυτό της συμμετοχής! Γιατί θα είμασταν 4 αλλιώς, μηδενισμός και αντίο όνειρα.
Στα αγωνιστικά, η αδυναμία μας να παραταχθούμε 5 μας αποσυντόνισε, και βρεθήκαμε γρήγορα πίσω 6-16. Η έλευση του Γιάννη και στη συνέχεια του Στέλιου μας ηρέμησε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, 24-25 ημίχρονο.
Στο β’ ημίχρονο αν και μπήκαμε δυνατά, όσο πέρναγε η ώρα ήταν εμφανής η κούραση, με δεδομένη και την έλλειψη αλλαγών. Επίσης είμασταν αρκετά ασύνδετοι, μάλλον αποτέλεσμα της κακής αρχής που μας επηρέασε στο μυαλό και δεν μας άφησε να μπούμε καλά στο παιχνίδι. Το τρίτο δεκάλεπτο μας βρήκε στο 34 – 41, αν και το παλεύαμε ακόμα.
Δυστυχώς, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα, που ήταν ο καβγάς του Θόδωρα με τον ένα ref. Αποτέλεσμα του, τεχνική ποινή στο Θόδωρα, αλλαγή του και λίγο μετά νέα τεχνική ποινή στον πάγκο και αποβολή του Θόδωρα. Θεωρώ απαράδεκτη τη στάση και των δύο, τόσο του ref γιατί σε αγώνα εργασιακού έκανε επίδειξη εξουσίας, αλλά και του Θόδωρα γιατί όσο κι αν ένιωθε ότι αδικείται υπερέβηκε κάποια όρια και τελικά έκανε κακό στην ομάδα, ανεξάρτητα αν η αιτία που χάσαμε ήταν ο κακός μας εαυτός.
Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την καλή προσπάθεια και τη δίκαια νίκη της. Για τη διατησία συνήθως λέω καλά λόγια, θεωρώ ότι αυτή τη φορά δεν ήταν καλή, όχι για τα σφυρίγματα αλλά για το γεγονός στο επεισόδιο του Θόδωρα ο ένας ref προτίμησε την ένταση από τον κατευνασμό. Η γραμματεία πολύ καλή (και συμπαθέστατη!) και ο γιατρός, ευτυχώς, αχρείαστος!

Καλό Πάσχα!

by Coach G.

Και ένα σχόλιο από εμένα για το θέμα του Θόδωρα: το είδαμε και αυτό! αποβολή με ντισκαλιφιέ στο εργασιακό πρωτάθλημα! και βέβαια αν είναι μια φορά καταδικαστέες οι συνεχείς διαμαρτυρίες (οφείλω να πω όμως ότι υπάρχει σαφής βελτίωση στους τελευταίους αγώνες) είναι απαράδεκτος ο διαιτητής που κατά τη γνώμη μου πούλησε ψευτομαγκιά εκεί που τον έπαιρνε. Ήθελα να ξέρω αν θα κάνει το ίδιο αύριο- μεθαύριο που θα παίζει σε εθνικές κατηγορίες (π.χ. Δάφνη, Αιγάλεω. επαρχία κλπ.). Αν ναι, δεν τον βλέπω να μακροημερεύει. Αν όχι, μάλλον θα πρέπει να ψάξει βαθιά τα εσώψυχά του...

by GM/ Admin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας