Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Και του χρόνου!


Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και μας τσάκωσε η Ολυμπιακή στο τέλος της χρονιάς! Σε ένα ωραίο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα μέχρι τέλους και ηττηθήκαμε με 48-53. Το τι σημαίνει αυτό για την τελική κατάταξη θα σας γελάσω, κάπου στριμωγμένοι εκεί μεταξύ μέσης και λίγο πιο κάτω θα είμαστε…..άλλωστε σε τελική ανάλυση μικρή είναι η σημασία της κατάταξης, μια χαρά τα περάσαμε και φέτος!
Στα αγωνιστικά, εμείς πληρώσαμε το γεγονός πως για πολλοστή φορά φέτος κατεβήκαμε 5 άτομα. Μέχρι το 26-27’ ελέγχαμε το ρυθμό και είχαμε ένα προβάδισμα στο σκορ, σημειώνοντας το 29-20 του α’ ημιχρόνου. Κλειδί μας η καλή περιφερειακή άμυνα (3-2 ζώνη σε προσαρμογή) και ο καλός ρυθμός στην επίθεση. Δυστυχώς αυτά ήταν αρκετά για τα 2/3 του παιχνιδιού. Ύστερα ήρθε η κούραση.
Η αλλαγή της άμυνας της Ολυμπιακής σε 3-2 (από 2-3) μας επηρέασε, καθώς δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση με τον κεντρικό και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Ίσως έπρεπε να δοκιμάσουμε περισσότερο να πάμε σε 1-3-1 στην επίθεση με υπερφόρτωση. Τέλος πάντων, coach μ.Χ. προφήτες πολλοί! Τελικά το παιχνίδι πήγε στον πόντο, ο αντίπαλος έβαλε δύο μεγάλα σουτ, εμείς χάσαμε τα δικά μας (α ρε George, το είχες το ματσάκι, δεν πειράζει, next time θα τα μπουμπουνίσεις!) και στο τέλος ο πίνακας έδειξε 48-53 (λέμε τώρα ο πίνακας…).
Πολύ καλός ο ref, μεγάλη μας τιμή που είχαμε τον Τάσο (σ.σ. Ρίζου) στη γραμματεία και ευτυχώς γιατρέ αχρείαστος!
Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της Ολυμπιακής, συναντηθήκαμε τρεις φορές φέτος, ωραία παιχνίδια σε πολύ καλό κλίμα. Απόδειξη και η φωτό που ακολουθεί. Σημειώνω την παρουσία του coach της Εθνικής Κωφών Δ. Γαζή (πρώτος από δεξιά, όρθιος), τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια που μας δίνει!

Αναλυτικά: Erial – Olympic 48-53 (11-9/29-20/34-35/48-53)

Erial (Πανάρας): Προβατάρης 5, Λάλος 6, Καλούδης 16 (2), Παναγόπουλος 10 (2), Κάραλης 11(1)

Olympic (Αδαμόπουλος) : Αδαμόπουλος 9 (1), Τερζής 9 (3), Καστάνης 7 (1), Μπουζέας 15, Μόσχου 4, Διαμαντόπουλος 9, Στεφανίδης

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας