Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Πρόκριση στα Play-Off. !!!Επιτέλους!!!...


Με νίκη ολοκληρώσαμε τους αγώνες του ομίλου για το εργασιακό πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Έτσι και τυπικά προκριθήκαμε στον γύρο των Play-Off στον οποίο και θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, έχοντας εναντίον μας τις γνωστές απουσίες των συμπαιχτών μας που μας έχει στοιχίσει τις τελευταίες αγωνιστικές. Τα καλά νέα είναι ότι μάλλον θα δώσουν όλοι το αγωνιστικό παρόν εκτός από τον Τάκη(γρήγορα κοντά μας φίλε).

Επί του παιχνιδιού τώρα, ύστερα από το άμεσο κίνδυνο της ακύρωσης του παιχνιδιού εις βάρος μας λόγω αργοπορίας του Θόδωρα(μα που χάθηκε στις Αχαρνες ο αθεόφοβος) ξεκινήσαμε το παιχνίδι με σκοπό να παίξουμε ένα ελεύθερο παιχνίδι μιας και ήμασταν μόνο πέντε. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ από την γραμματεία(ζήτημα να παίξαμε μικτό χρόνο 7 λεπτά) με το αστείο σκορ 6-6. Στην ομάδα μας στοίχισαν τα 3-4 καλάθια που χάθηκαν από παίκτες που ήσαν εντελώς μόνοι σε προσπάθειες στην επίθεση. Η άμυνα μας ήταν καλή αλλά δεν είχαμε ξεδιπλώσει τίποτα από τον συνήθη τρόπο παιχνιδιού μας.
Τα επόμενα δύο δεκάλεπτα κύλησαν σε ομαλό χρόνο και πάντα υπό τον έλεγχο μας δηλ. όταν σοβαρευόμασταν για 3-4λεπτα αμέσως χτίζαμε μια διαφορά 5-6 πόντων.
Όμως στον αντίποδα οι ίδιοι ακυρώναμε την προσπάθεια μας με κακή άμυνα και λάθος επιλογές στην επίθεση. Έτσι το παιχνίδι κύλησε σε κοντινό σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά που η καλή άμυνα σε συνδυασμό με σωστές προσπάθειες στην επίθεση οδήγησε στο να καθαρίσουμε το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια και στους ΠΕΝΤΕ για την προσπάθεια, με πρώτο στο σκοράρισμα τον Στάθη για μια ακόμη αγωνιστική.

Ευχαριστούμε τους παίκτες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για την φιλοξενία στο γήπεδο τους και τη φιλική σχέση που έχει αναπτυχθεί. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια των αγώνων τους. Ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε και του χρόνου.
Οποιαδήποτε ένταση κατά την διάρκεια του αγώνα είναι απλώς μέρος του παιχνιδιού και τίποτα άλλο. Είναι πάντα χαρά μας να βλέπουμε συμπαίκτες άλλων ομάδων να έχουν ως σκοπό τον αθλητισμό και την φιλική σχέση μέσα από θεσμούς όπως το εργασιακό πρωτάθλημα.

Οι περίοδοι: 6-6, 10-10 (ημίχρονο 16-16), 9-13, 10-14 (τελικό 36-43).

ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: Κίτσιος 11(2), Παλόγλου 12, Παχνής, Μαρκοπουλιώτης, Πασανικολάκης 11(3), Παπαευσταθίου 2
ERIAL MUSIC: Ζέρβας 6, Κάραλης 7(1), Καλούδης 21(2), Προβατάρης 4, Παντελίδης 5.

Διαιτητής: Χρηστίδης (πολύ καλός).

by ΘΖ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κάραλης σε μια σπάνια!!!! στιγμή αβροφροσύνης δήλωσε ότι ο Θόδωρας ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά στο παιχνίδι με τη Φιλαδέλφεια. MVP Zervas συνεπώς!

Συνολικές προβολές σελίδας