Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Erial- Olympic: 48-44 Μας πήρε από το χέρι…

…o Καλούδης στο νικηφόρο αγώνα με την Olympic, και από ότι φαίνεται θα μας πάει στα play-off. Και αν πέφτουν λίγο παραπάνω τα φώτα της δημοσιότητας στο παλικάρι, ας με συγχωρέσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες, αλλά 33 πόντοι!! είναι αυτοί.

Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι λοιπόν την Τρίτη στο Ρουφ, καταφέραμε να επικρατήσουμε της αξιόμαχης Olympic με 44 – 48.

Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Olympic που ήρθαν στο Ρουφ, γιατί η ώρα που είχαν το γήπεδο στη Λεόντειο δεν μας επέτρεπε να πάμε. Και πάλι όμως, πέντε μαζευτήκαμε με το ζόρι, και ο Τάκης στον πάγκο με πατερίτσα και σορτσάκι!

Αν εξαιρέσουμε το μουδιασμένο ξεκίνημα μας, κυρίως γιατί ξαφνιαστήκαμε από τα μεγάλα κορμιά της Olympic και δεν μπορούσαμε να βρούμε δρόμο προς το καλάθι, στη συνέχεια πήγαμε το παιχνίδι σε ένα ρυθμό που μας βοήθησε.

Ειδικότερα, καλή άμυνα, ζώνη (2-1-2 και στο β’ ημίχρονο 3-2, γιατί η Olympic είχε πολύ καλούς σουτέρ), και πρωτεύον αιφνιδιασμός με τον Καλούδη. Αν δεν έβγαινε ο αιφνιδιασμός πηγαίναμε σε αργές επιθέσεις, να πάρουμε ανάσες και να μειώσουμε τα λάθη που θα μας οδηγούσαν στο να δεχτούμε γρήγορα καλάθια.

Αυτό το παιχνίδι μας βγήκε, και από το 14-13 του 10’, 24-22 του ημιχρόνου καταφέραμε να φτάσουμε στο 33-23 στο 27’. Λίγο όμως η κούραση, λίγο η αντίδραση του αντιπάλου το ματς έκλεισε πάλι και πήγαμε στο 34 -34, σκορ 3ου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο καταφέραμε, κυρίως με αιφνιδιασμούς, να πάρουμε μια διαφορά 4-5 πόντων που την κρατήσαμε μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίξαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να χαρούμε μια σπουδαία νίκη. Για τα παιδιά της Olympic μόνο καλά λόγια έχω να πω, πολύ καλό υλικό, ίσως τους στοίχισε το γεγονός πως είναι νέα ομάδα όσον αφορά στο δέσιμο του παιχνιδιού τους, την επόμενη φορά θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο το παιχνίδι.

Ο ref πολύ καλός, κράτησε το παιχνίδι και μας βοήθησε να το ευχαριστηθούμε.


Αναλυτικά :

Olympic – Erial 44 – 48 (13-14 / 22-24 / 34-34 / 44 – 38)

Olympic (Αδαμόπουλος) : Διαμαντόπουλος 6 (2), Καστάνης 4, Τερζής 11(3), Μόσχου 5, Μπουζέας 2, Στεφανίδης, Σπυρόπουλος 6, Αδαμόπουλος 10 (3)

Erial (Πανάρας) : Λάλος 4, Ζέρβας 2, Παντελίδης 7, Προβατάρης 2, Καλούδης 33(3), Μορφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας