Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Intersport- Erial: Πολεμήσαμε αλλά…

Για 35’ μείναμε κοντά στη νίκη με την Intersport στη Βάρη, δυστυχώς όμως κάποιες άτυχες επιλογές στην επίθεση, σε συνδυασμό με την κούραση δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Στο παιχνίδι μπήκαμε δυνατά, συγκροτημένα και επιβάλαμε το δικό μας ρυθμό, καλή άμυνα (ζώνη που άνοιγε αρκετά στην περιφέρεια), έλεγχο στα ριμπάουντ, πρωτεύον αιφνιδιασμός και αν δεν έβγαινε πηγαίναμε σε μεγάλες επιθέσεις, προσπαθώντας να ακουμπήσουμε τη μπάλα χαμηλά.

Το μοτίβο αυτό διατηρήθηκε για 35’ περίπου, αν και η αποχώρηση του Λάλου με 5 φάουλ (είχε 4 από το ημίχρονο), μας ανάγκασε να πάμε σε ανορθόδοξα σχήματα με 4 ψηλούς απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ουσιαστικά χωρίς ψηλό και είχε τρεις πού καλούς παίκτες στην περιφέρεια (13 : playmaker, 4, 14).

Το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποια κακά τελειώματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ και στην άμυνα αφήσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Το τελικό 60-45 αντικατοπτρίζει την κατάρρευση και απογοήτευση μας στο τέλος, απέναντι σε μια πολύ γρήγορη ομάδα.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι. O ref αρκετά καλός, έκανε βέβαια κάποια λάθη, επέλεξε όμως να σφυρίξει αρκετά και κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι που είχε πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, πολύ ξύλο δηλαδή!

Αναλυτικά :

Intersport – Erial 60 – 45 (8 -15, 23 - 25, 43 - 40, 60 - 45)

Intersport (Παταγιάς) : Μπέλλος 27(3), Σταμούλης, Τραυλός 2, Ανδρουτσόπουλος 9, Ορφανίδης 1, Φούντος 6, Μπούρας 15(5)

Erial : Λάλος 7, Ζέρβας 5, Παντελίδης 6, Κάραλης 9, Προβατάρης 4, Καλούδης 14(1), Αναστασάκος

by Coach G.

Και ένα σχόλιο από GM/ Admin: Πίστευα ότι στα μπόλικα χρόνια που συμμετέχω στο εργασιακό πρωτάθλημα έχω δει κάθε απίθανο γήπεδο του λεκανοπεδίου. Η ζωή όμως απέδειξε ότι πρέπει να είσαι έτοιμος για το απρόσμενο, και έτσι η έδρα της Intersport με διαφορά κατακτά τον τίτλο του εξωτερικότερου σημείου όπου λαμβάνει χώρα η διοργάνωση. Κορυφαίο περιστατικό η ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας πριν φτάσουμε στον προορισμό μας για να διασχίσει το δρόμο ένα κοπάδι πρόβατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας