Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Επόμενο παιχνίδι με Intersport

Επόμενο παιχνίδι με Intersport, Δευτέρα 1/3/2010, 18:00, στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα (Βάρη).
Το γήπεδο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη.


Πως φτάνουμε εκεί:

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 -Εάν ερχόμαστε από την Αττική Οδό (έξοδος Κορωπί, ακολουθώντας τις σημάνσεις προς Βάρη):

Συνεχίζουμε την πορεία μας προς Βάρη και αμέσως μόλις δούμε την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, υπάρχει ένα φανάρι προς τα δεξιά (οδός Λάμπτρων). Προσοχή, δεν περνάμε την Σχολή, το φανάρι βρίσκεται στη αρχή των εγκαταστάσεων. Στρίβουμε δεξιά και συνεχίζουμε χωρίς να αλλάξουμε πορεία. Η συνολική απόσταση διανύεται σε περίπου 10 λεπτά από τη στιγμή που θα στρίψουμε στο φανάρι. Ακολουθούμε τον δρόμο και προσέχουμε τις σημάνσεις (προς Εκπαιδευτήρια Γείτονα).

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 - Εάν πηγαίνουμε προς την Αττική Οδό (με κατεύθυνση από Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου προς Αττική Οδό):

Στα αριστερά μας θα βρούμε την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Υπάρχει ένα φανάρι προς τα αριστερά που βρίσκεται στο τέλος των εγκαταστάσεων της Σχολής. Στρίβουμε αριστερά (οδός Λάμπτρων) και ακολουθούμε την ίδια ακριβώς πορεία όπως στην περίπτωση 1.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιο link από Google Maps, καθώς η διεύθυνση δεν είναι χαρτογραφημένη. Ωστόσο το link για την Σχολή Ευελπίδων, όπου μπορείτε να διαπιστώσετε την πορεία είναι το ακόλουθο:

(http://maps.google.com/maps?q=%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%20%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B7%20%CE%B5%CF%85%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BD&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wl)


by GM/ Admin

1 σχόλιο:

INTERSPORT Basketball είπε...

Για περισσότερες πληροφορίες...INTERSPORT Basketball Team:
http://intersportbasketball.blogspot.com/

Συνολικές προβολές σελίδας