Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Έχουμε βρει το δάσκαλο μας…

…στο Γουδί με την ΕΣΥΕ, φτάνοντας τις 4/4 ήττες. Αν και γηπεδούχοι, παίξαμε στο Γουδί καθώς είχαμε πρόβλημα την Τρίτη με τη συμμετοχή κάποιων παιδιών και προτιμήσαμε να γίνει το παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου ώστε να μη φορτωνόμαστε με αναβολές. Το σημαντικότερο είναι να παίζουμε, και έχουμε φτάσει αισίως τα 10 παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Το παιχνίδι αντέχει σε κριτική μέχρι το 30’, όσο είχαμε δυνάμεις δηλαδή.

Ξεκινήσαμε με ζώνη και μια προσπάθεια μα ελέγξουμε το ρυθμό με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή σε όλες τις θέσεις και σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της. Αν εξαιρέσουμε κάποια χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, κυρίως γιατί δε μπλοκάρανε οι περιφερειακοί μας, η άμυνα λειτούργησε μια χαρά, με δεδομένο ότι ο αντίπαλος τα είχε σπάσει από την περιφέρεια. Μοναδικό αρνητικό σημείο κάποια λάθη στην επίθεση, τα οποία μας στοιχίσανε να δεχτούμε καλάθια στον αιφνιδιασμό. Γενικά στο α’ ημίχρονο είχαμε το κεφάλι, 13-11 το α’ δεκάλεπτο, περάσαμε 20-15 στο 18’ αλλά ένα κακό δίλεπτο είχε ως αποτέλεσμα να πάμε στο 20-20, σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄ημίχρονο προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, η αλλαγή όμως της άμυνας του αντιπάλου σε μαν2μαν μας δημιούργησε προβλήματα, κυρίως γιατί ήρθε σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε καθώς με μόνο μία αλλαγή είχαμε αρκετή κούραση. Η κούραση μας βγήκε και στην άμυνα, όπου σε συνδυασμό με ένα κρεσέντο ευστοχίας των αντιπάλων από το 25’ και μετά το ματς ξέφυγε τελειωτικά. Κι αν το 28-35 του 30’ έδινε ελπίδες, στο δ’ δεκάλεπτο περπάταγαμε και φτάσαμε στο 33-52.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, είχαμε έναν καλό αγώνα, δυστυχώς εμείς συνεχίζουμε την αρνητική παράδοση να κατεβαίνουμε 5-6 άτομα στο Γουδί και να μην αντέχουμε (βλ. http://erialbasketball.blogspot.com/2008/05/erial-47-41.html). Ευχαριστούμε πολύ τη διαιτητή και τον κριτή, βοηθήσανε σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Ο γιατρός (αυτή τη φορά) ευτυχώς αχρείαστος!

Οι πόντοι (click στην εικόνα):

by coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας