Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Γίνονται θαύματα στο Ρουφ....το μπάσκετ σώζει!

Το είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο την Τρίτη στο παιχνίδι Erial – Δήμος Ν. Φιλαδελφείας για το ΕΚΑ, το μοιραζόμαστε και μαζί σας : κάπου στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου, ο Τάκης πέταξε τις πατερίτσες, σηκώθηκε από τον πάγκο μας και άρχισε να περπατάει παρασυρόμενος από τις μεγάλες στιγμές που μας χαρίζει ο Caralis! Ποιο εγχειρισμένο γόνατο? Τα ξέχασε όλα! Βέβαια, λογικό καθώς ο τύπος (σ.σ. Caralis) είναι άπαιχτος, κανονικά έπρεπε η ομάδα να πληρώνει εισιτήριο για να τον βλέπει! Θυμίζει την πρώτη χρονιά του Jordan στους Bulls, όταν ο Phil Jackson έλεγε ότι δεν πήγαινε καλά η ομάδα γιατί οι συμπαίκτες του αντί να παίζουνε χαζεύανε τον Air! (χωρίς υπερβολή, βλ. Phil Jackson, Hoop Dreams).

Το παλικάρι μας ξεκίνησε με 2 τρίποντα στο πρώτο λεπτό, κλόνισε τους αντιπάλους, ίσως όμως και τον ίδιο τον εαυτό του!!! Όταν σίγησε από τα 7.25, 8.25, 9.25, αποφάσισε να αρχίσει τα drive, σκορπώντας τον τρόμο σε αντιπάλους και συμπαίκτες. Στα highlight η πάσα χωρίς να βλέπει από τη δική μας ρακέτα (δυστυχώς κόπηκε τελευταία στιγμή), ένα alley-oop (το οποίο δεν βρήκε για λίγο στόχο), το πέρασμα πάνω στη sideline της μπάλας κάτω από τα πόδια αντιπάλου σε αιφνιδιασμό, το εκπληκτικό καλάθι αλά Lebron James πίσω από τη μπασκέτα και άλλες πολλές μοναδικές στιγμές. Φυσικά ο πάγκος έδωσε το δικό του ρεσιτάλ, αποθεώνοντάς τον κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα, και ζητώντας επίμονα από τον coach να τον αφήσει μέσα, μέχρις ότου ο ίδιος στο 32’ με το σκορ στο 47-31 ζήτησε να βγει και να πάει στην οικογένεια του! Είχε κάνει αρκετά! Αγόρι μου πάντα τέτοια.

Στα υπόλοιπα του αγώνα με το Δήμο Ν. Φιλαδελφείας, η φόρα του Carali και οι αιφνιδιασμοί μας βάλανε από νωρίς μπροστά στο σκορ, ενώ η ζώνη για 3 δεκάλεπτα λειτούργησε ρολόι. Κάποιες προσαρμογές πάνω στον αρχηγό των αντιπάλων (Κίτσιος) δεν τον αφήσανε να σκοράρει πολύ, ειδικά όταν τα παιδιά κάνανε προσπάθεια να γυρίσουνε το παιχνίδι. Με 32-17 ημίχρονο και 45-24 στο 3ο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε αρκετά στο τέλος, δεχτήκαμε εύκολα καλάθια, τόσο στον αιφνιδιασμό όσο και στο 5vs5, και ήρθε το τελικό 61-49.

Ευχαριστούμε το διαιτητή και την κριτή του αγώνα. Ο πρώτος σφύριξε με μέτρο, χωρίς όμως να αφήσει το παιχνίδι να ξεφύγει, ενώ η κριτής άψογη μας βοήθησε πολύ. Ο αγαπητός μας Dr. αχρείαστος!!!!, τον είχαμε στον πάγκο μας όμως να μας δίνει δυναμωτικά!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ν. Φιλαδέλφειας, για την προσπάθεια τους και την άψογη συμπεριφορά τους, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Οι περίοδοι:
18-8, 14-9 (ημίχρονο 32-17), 13-7, 16-25 (τελικό 61-49).
ERIAL MUSIC: Λάλος 12, Ζέρβας 14(1 τρίποντο), Κάραλης 8 (2), Καλούδης 19, Αναστασάκος 2 (πεντάδα), Προβατάρης 2, Παντελίδης 4.
ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: Μανής 14 (2), Κίτσιος 13(1), Κότσιας 3, Παναγιωτόπουλος 4, Παλόγλου 15 (πεντάδα), Παχνής, Μαρκοπουλιώτης.

Διαιτητής: Τηγάνης (άριστος).

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας