Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους…!


…έσπασε το ρόδι και γιορτάσαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα! Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λίγο, αλλά that’s life που λένε και στο χωριό μου!

Νίκη λοιπόν στο παιχνίδι με τον Κατσέλη στο Ρουφ, τελικό σκορ 46-39. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ, με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Κλειδί για την επικράτηση μας η πολύ καλή άμυνα μαν2μα, ειδικά στο β’ ημίχρονο, καθώς με τη ζώνη δεν είδαμε προκοπή.

Κλειδί και η εμφάνιση των Λεωνίδα, Παντελίδη. Ο μεν πρώτος μας βοήθησε να ξεκουράζουμε την περιφέρεια, ειδικά τον…Σίντνεϋ!, ο δε δεύτερος σκόραρε αρκετά. Να μνημονεύσω και την πολύ καλή εμφάνιση του tank Τσαβδαρίδη, τρομερή φυσική κατάσταση και πάθος! Ο Καλούδης, δεύτερος παίκτης που είχε μπει στο στόχαστρο του coach (μετά τον Κάραλη), έδωσε απαντήσεις, δείχνοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δε λέγεται χωρίς κάποιο λόγο. Μπράβο μάγκες! Μπράβο και σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας.

Φυσικά οι δύο σπουδαιότερες φάσεις οφείλονται στον συνήθη ύποπτο με το «9». Πρόλαβε σε 2” να κλέψει τη μπάλα στο ριμπάουντ από σουτ απελπισίας του Λάλου από τα 10m, να βγει στη γωνία και να εκτελέσει, ενώ στο καλάθι της χρονιάς!, σε σετ επίθεση, Παντελίδης – Κάραλης συνδυαστήκανε μέσω του ταμπλό, και ο Κάραλης πάτησε πάνω από τον έκπληκτο Τάκη για το follow!

Ο αντίπαλος χτύπησε το παιχνίδι στα ίσα, παρουσίασε αρκετά καλή περιφέρεια, ειδικά ο “9” άπαιχτος, έβαλε μερικά εντυπωσιακά καλάθια και στο τέλος έπαιζε μόνος του, ενώ πολύ καλός και ο σέντερ (“13”).

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους και καλή συνέχεια!

Αναλυτικά: Προσεχώς……ψάχνω το Φ.Α.!

PS. Η απουσία του Θόδωρα μας στέρησε πολλά….! Ελπίζω να μην επαναληφθεί.

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας