Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Αφλογιστία!


Δυστυχώς για άλλη μια φορά μείναμε χαμηλά στο σκορ, και δεν κατάφεραμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με αντίπαλο το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας εκτός έδρας. Το τελικό σκορ 45-35 τα λέει όλα.
Στον αγώνα, μετά από ένα κακό α’ δεκάλεπτο εκατέρωθεν (9-7), ο αντίπαλος είχε την έμπνευση να πιέσει σε όλο το γήπεδο και του βγήκε σε καλό καθώς αιφνιδιαστήκαμε και μείναμε 8’ χωρίς καλάθι, κάνοντας πολλά λάθη (σκορ ημιχρόνου 24-12).
Στο γ’ δεκάλεπτο αποφασίσαμε να πάμε σε man2man, βρήκαμε λύσεις στην πίεση, ισορροπήσαμε, αλλά ο αντίπαλος κρατούσε μια διαφορά ασφαλείας. Ε, ήταν σειρά μας να πιέσουμε, το κάναμε, τρέξαμε ένα σερί 10-0 και φτάσαμε 40-34, 2.40” πριν το τέλος. Ένας χαμένος αιφνιδιασμός, και ένα παλικαρίσιο καλάθι που δεχτήκαμε γείρανε τη πλάστιγγα προς τη μεριά του αντιπάλου, για να φτάσουμε στο τελικό 45-35.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και δυνατό, και αυτό κυρίως γιατί και οι δύο ομάδες προσπαθήσανε πολύ στην άμυνα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, προσπαθήσαμε πολύ. Ζητείται όμως και περισσότερη συγκέντρωση στα τελειώματα, με 12 πόντους ημίχρονο είναι δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Παναγόπουλος με 9π., και Καλούδης, Ζέρβας από 8 πόντους βοηθήσανε περισσότερο στο σκοράρισμα.
Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους, σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι, καλή συνέχεια!
Ευχαριστούμε τον κριτή, για τη ref έχουμε κάποια παράπονα. Αν και μοίρασε το καρπούζι στη μέση, επέλεξε να μη σφυρίξει πολύ. Αυτή η επιλογή συχνά οδηγεί τους παίκτες σε εκνευρισμό και το παιχνίδι μπορεί να γίνει υπέρμετρα δυνατό. Από την άλλη, με τα κορμιά που έχουμε οι περισσότερες ομάδες και τις…γρήγορες…αντιδράσεις μας, αν σφυρίζανε οι διαιτητές όλα τα φάουλ θα παίζανε στο τέλος οι προπονητές…! Χρειάζεται ισορροπία, συχνότερα όμως στο ΕΚΑ κερδίζει η επιλογή των λιγότερων σφυριγμάτων.

Αναλυτικά:

Δήμο Νέας Φιλαδελφείας – Erial 45-35 (9-7/24-12/35-22/45-35)

Erial: Λάλος 4, Ζέρβας 8, Παντελίδης 1, Κάραλης, Προβατάρης 1, Καλούδης 8, Παναγόπουλος 9(1), Τσαβδαρίδης 4

Στην ομάδα μας αφιερώνουμε το τραγούδι Fire του καλλιτέχνη της ψυχεδέλειας Arthour Brown, απ΄όπου και η φωτό. Ελπίζουμε να μας εμπνεύσει για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας