Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μάθε παιδί μου γράμματα!

Το παλέψαμε, χάσαμε όμως στις λεπτομέρειες από την ομάδα των Σχ. Μωραϊτη, τελικό σκορ 54-61. Μάγκες σκίστε τα πτυχία σας…!

Απέναντι σε μια καλοδουλεμένη και γρήγορη ομάδα, προσπαθήσαμε μετά από διάφορες δοκιμές…(man2man, ζώνη 3-2), με μια ζώνη 2-3 να ελέγξουμε το ρυθμό. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, όμως ο αντίπαλος κατάφερε να βάλει τα κρίσιμα καλάθια μετά το 35’ ενώ εμείς πληρώσαμε την έλλειψη ταχύτητας, συγκριτικά με τον αντίπαλο, και την επιπολαιότητα μας σε κάποιες φάσεις.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάραλης, τα άκουγε μια εβδομάδα από τον coach για την επιθετική του ανυπαρξία και την κριτική στο στήσιμο της ομάδας, απάντησε με 16 π. (4 τρίποντα). Διψήφιος αριθμός πόντων και από Λάλο! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παλέψανε πολύ.

Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, ουσιαστικά χωρίς ψηλό, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ταχύτητα, με πρωταγωνιστή το Νο15 (Μαχαίρας).

Ο διαιτητής ακριβοδίκαιος, δε σφύριξε όμως πολύ με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα εκατέρωθεν, όπως π.χ. από το Θόδωρα για τα φάουλ που δεν πήρε.

Η κριτής πολύ καλή, βοήθησε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενώ ο dr ευτυχώς αχρείαστος!

Αναλυτικά: Erial – Σχ. Μωραϊτη 54-61 (12-17/26-29/40-41/54-61)

Erial: Λάλος 10, Ζέρβας 9(1), Παντελίδης, Κάραλης 16(4), Μορφής 4, Καλούδης 9, Προβατάρης 6, Τσαβδαρίδη


PS. Στην ομάδα προμηνύονται αλλαγές, διοίκηση και τεχνική ηγεσία κινούνται διακριτικά και μεθοδικά με στόχο την ενίσχυση….δεν ξέρω αν πρόκειται για το διακαή πόθο του Βασικού Μετόχου, το…..Μίχαλο, αλλά θα υπάρξουν εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν κάποιους στο να αλλάξουν ρούχα!

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας