Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Και όμως μπορούσαμε..

Την πίκρα της ήττας με 37-48 γευτήκαμε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Adidas.

Το μουδιασμένο ξεκίνημα και η άμυνα man-to-man που δεν απέδωσε οδήγησαν σε ένα 5-11 στο 1ο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια όμως η αλλαγή της άμυνας σε ζώνη και η προσήλωση κυρίως στα αμυντικά καθήκοντα άλλαξε την εικόνα του αγώνα με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει 21-19 υπέρ μας.
Για μια ακόμη φορά όμως το 3ο δεκάλεπτο αποδείχτηκε Βατερλώ. Λάθη επί λαθών, επιπολαιότητα στην επίθεση, χαλάρωση στην άμυνα και κάποια συνεχόμενα τρίποντα της Adidas οδήγησαν σε ένα επιμέρους 9-20 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το 7-9 του διαδικαστικού 4ου δεκαλέπτου αποτυπώνει το κακό μπάσκετ που παίχτηκε και το σκορ έκλεισε στο τελικό 37-48.

Σημαντική η έλλειψη του Στέλιου, πιστεύω ότι η συμμετοχή του θα ήταν καταλυτική. High- light το πέραν κάθε λογικής τρίποντο του Κάραλη στο τέλος του 1ου ημιχρόνο που "σκότωσε" συμπαίκτες και αντιπάλους.

Νομίζω πάντως ότι αξίζαμε (αν και δεν το αποδείξαμε) κάτι καλύτερο, θα έχουμε την ευκαιρία να το διεκδικήσουμε στη ρεβάνς.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Adidas για το καθαρό παιχνίδι και τη δίκαιη νίκη τους.

Άψογη η διαιτησία, η κοπέλα έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς άντρες συναδέλφους της.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα:
05-11
16-08
09-20
07-09

Οι πόντοι:
Λάλος 6, Ζέρβας 10, Καλούδης, Κάραλης 10, Τσαβδαρίδης 2, (αρχική πεντάδα) Μόρφης 1, Παντελίδης 8, Παπαδοκωστάκης,  Αναστασάκος.

by GM/ Admin

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το παλτό τον ΚΑΛΟΥΔΗ καμιά αναφορά(γαμω το συμβόλαιο του); Ή μάλλον υπήρξε αναφορά...στο φύλλο αγώνος!!!...coach με το καλό άμα γυρίσεις σφίξε τα ζωνάρια σε ορισμένους…. να παρατήσουν τα γκομενακια και να δουλέψουν στο γήπεδο γιατί τους έχει πάρει η κάτω βόλτα!!!..

:-))
Θ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μπερδεύτηκε επειδή υπήρχε ΚΑΛΟΥΔΗΣ και στην αντίπαλη ομάδα, ίσως το γεγονός αυτό να δημιούργησε σύγχυση και αποπροσανατολισμό.

Συνολικές προβολές σελίδας