Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ροντ(ε)ο στο Ρουφ!



Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, οι Αττικές Διαδρομές επικρατήσανε της ομάδας μας στο Ρουφ με 43-60.

Το παιχνίδι πήγε από την αρχή σε ψηλό τέμπο, κάτι που δεν ήταν καλό για εμάς με δεδομένη την ταχύτητα του αντιπάλου στην περιφέρεια. Τα πολλά λάθη, αποτέλεσμα της πίεσης που δεχτήκαμε, και οι βιαστικές επιθέσεις των 10”, δώσανε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο και φέρανε τη διαφορά στο -17 στο ημίχρονο (19-36).

Η άμυνα ζώνης στο β’ ημίχρονο μας έδωσε την ευκαιρία να ελέγξουμε λίγο τα ριμπάουντ, ενώ στην επίθεση με μερικά απλά plays καταφέραμε να διορθώσουμε τις αποστάσεις μας και να περάσουμε τη μπάλα χαμηλά, ανακόπτοντας έτσι και το transition παιχνίδι του αντιπάλου. Παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να ρίξουμε τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους, κυρίως γιατί ο αντίπαλος έβαλε αρκετά κρίσιμα σουτ.

Κινητήριος δύναμη της ομάδας των Αττικών Διαδρομών, από τη θέση του “1” ο …Ρόντο, ένα παιδί με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ασύγκριτα γρήγορος, με και χωρίς τη μπάλα, για το επίπεδο του συγκεκριμένου παιχνιδιού και ίσως και της διοργάνωσης. Σημείο για προβληματισμό το γεγονός πως η παρουσία του συνδέθηκε και με αρκετές στιγμές έντασης μέσα στο παιχνίδι.

Βέβαια γενικά το παιχνίδι είχε αδικαιολόγητη και ασυνήθιστη ένταση, και δυστυχώς ο διατητής δεν κατάφερε να το κρατήσει. Ακολούθησε την πάγια τακτική να μη σφυρίζει πολύ, έκοψε μεν το καρπούζι στη μέση, λίγο έλειψε όμως το παιχνίδι να ξεφύγει. Για αυτό φτάσαμε στο τέλος να έχουμε αντιαθλητικό φάουλ, απειλές σύρραξης και πολλά γαλλικά! Ροντέο! Κρίμα…

Επειδή τα παχνίδια αυτά είναι μόνο για ψυχαγωγία, είναι απαράδεκτο να κινδυνεύει κατά το παραμικρό η σωματική ακεραιότητα κάποιου παίκτη. Καλύτερη συνέχεια και καλό μυαλό σε όσους το χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος.

Αναλυτικά:

ERIAL-Αττικές Διαδρομές 43-60 (10-16/19-36/32-49/43-60)

ERIAL: Παπαδοκωστάκης, Λάλος 9, Ζέρβας 2, Παντελίδης 7, Κάραλης 5, Μορφής 2, Προβατάρης 2, Καλούδης 11(1), Τσαβδαρίδης 5.

by GM/ Admin

1 σχόλιο:

Erial Music Basketball είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Συνολικές προβολές σελίδας