Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πρωτάθλημα ΕΚΑ 2010-11, στην αφετηρία

Ο όμιλος μας είναι :
  • ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (Κλειστό Μελισσηνός, Νταμάρια Καισαριανής)
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΟΑΚΑ, Δευτέρα 21.00)
  • ADIDAS (Λεόντειος Ν. Σμύρνης, Δευτέρα 18.30)
  • ERIAL
Δύο δυνατές ομάδες (επιπεδου Α1) και η ADIDAS. Στην αρχή είχε μπει ο Ψιμήτης αντί για την Πειραιώς, σαφώς πιο βατός όμιλος αλλά τελικά μπήκαν δύο ισχυροί, που είναι πιο λογικό.
Οι 2 πρώτοι πάνε Α1 και οι άλλοι 2 στην Α2, που ξεκινάνε μετά τα Χριστούγεννα. Στους νέους ομίλους (μάλλον 8 ομάδες), θα πάμε μαζί με την ομάδα της Α' φάσης και δεν ξαναπαίζουμε μεταξύ μας αλλά μεταφέρουμε τα αποτελέσματα.

Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια με την ADIDAS είναι πολύ σημαντικά.

Μάλιστα ξεκινάμε την Τρίτη 2/11, Ρουφ, 7 μ.μ., με ADIDAS.

Έγινε μια αλλαγή στο πρόγραμμα. Ξεκινάμε Δευτέρα 1/11 εκτός έδρας με Τράπεζα Πειραιώς, 9.00 μ.μ., στο Βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

  Οδηγίες Πρόσβασης:
 
1) ΑΠΟ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΣΤΡΙΒΩ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΟΑΚΑ, ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ,(ΣΠ.ΛΟΥΗ) Κ ΣΕ 2Ο ΦΑΝΑΡΙ ΜΠΑΙΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ(ΠΥΛΗ Δ ).ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ Κ ΓΥΡΝΑΩ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΤΟ 2Ο ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡ. ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ 1Η ΡΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 2Η ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΡΕΣ. ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΚΕΙ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ (30 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ). ΣΤΟ ΑΡ.ΧΕΡΙ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑ.

2) ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΒΓΑΙΝΩ ΣΕ Λ.ΚΥΜΗΣ Κ ΠΑΩ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ. ΣΤΟ 2Ο ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΣΠ. ΛΟΥΗ Κ ΣΤΟ 1Ο ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Δ

by GM/ Admin (με την πολύτιμη συνδρομή του coach  G.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας