Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Πύρρειος νίκη (part II)

Δυστυχώς την πληρώσαμε ακριβά τη νίκη μας επί της ομάδας του Ψημίτη, καθώς χάσαμε το Ζορό, με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Νωθρό ξεκίνημα, αλλά οι φωνές του coach και το man2man μας βοηθήσανε να ξυπνήσουμε και να καθαρίσουμε το παιχνίδι νωρίς στο β’ ημίχρονο. Κλειδί ο έλεγχος των ριμπάουντ και το τρέξιμο στον αφινιδιασμό που μας έδωσε εύκολα καλάθια. Αν δεν χάναμε και αρκετά lay-up, ΕΛΕΟΣ!, θα είχαμε καλύτερο σκορ.

Ο αντίπαλος δεν είχε λύσεις στην επίθεση, ενώ έχασε εύκολα τη συγκέντρωση του και ασχολήθηκε αρκετά με το διαιτητή, που κατά την άποψη μου ήταν πολύ καλός και σφύριξε ιδανικά για αγώνες του ΕΚΑ, ενώ φυσικά είναι δύσκολο ένας μόνο διαιτητής να τα δει όλα!

Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε το μέλλον με προβληματισμό μετά το σοκ του τραυματισμού του Ζορό. Θα φανεί πόσο θα μας στοιχίσει στην πορεία μας για τα play-off.

Ευχαριστούμε και τον κριτή, άψογος, όπως και ο γιατρός, έδρασε άμεσα, με πάγο και ειδικό επίδεσμο για το γόνατο, όμως το κακό είχε γίνει...

Τέλος καλή συνέχεια και στην αντίπαλη ομάδα του Ψημίτη.


by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας