Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους χαρούμενοι!

 
Την είχαμε βγάλει εδώ και 2-3 εβδομάδες αυτή τη φωτογραφία, την κράταγα όμως στο συρτάρι, ήταν τα αποτελέσματα που δε δικαιολογούσαν τα χαμόγελα! (25-48 TITAN, 48-54 ICTS). Ε, ευτυχώς πριν παλιώσει αρκετά, ήρθε η νίκη στην 3η αγωνιστική του Β’ γύρου, επί της ομάδας της Βουλής και ορίστε!
Με την ομάδα της Βουλής είμαστε παλιοί και αγαπημένοι γνωστοί, και τα παιδιά μου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, για την οποία και τους ευχαριστώ πολύ. Τα πρώτα παιχνίδια μας ήταν τη σεζόν 2004-5, στο κλειστό του Ρουφ. Τα χρόνια πέρασαν λοιπόν αλλά, ευτυχώς, συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε και να συναντιόμαστε.
Έτσι έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα, Δευτέρα 3/2, στο κλειστό του Μετς. Γήπεδο στο οποίο έχουμε ωραίες αναμνήσεις (http://erialbasketball.blogspot.gr/2009/01/blog-post_3362.html), και το παρόν όμως ήταν εξίσου γαλαντόμο.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, και το 16-17 του ημιχρόνου με 3πόντο του Άκη μας έδωσε ένα ψυχολογικό προβάδισμα. Ζώνη και οι δύο ομάδες, ταμπούρι που λέμε, και προσευχές! Καθοριστικό το 3ποντο του Κάραλη στο 33-30, έφερε το ματς στα ίσα ενώ είχαμε κολλήσει λίγο, 6’ πριν το τέλος. Αυτή τη φορά ο coach πήρε το time-out, 2’ πριν το τέλος, με το σκορ στο 40-40 και συμπληρωμένα φάουλ. Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο, ένα σκριν και τη μπάλα στον Στέλιο χαμηλά. Πήρε φάουλ, έβαλε τη μία βολή, παίξαμε μια άμυνα, πήραμε νέο φάουλ, δύο βολές και στο 43-40 παίξαμε αρκούντως έξυπνα για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να σουτάρει για τρεις. Το (εκπρόθεσμο?) 3ποντο του Καλούδη από τα 9 μ για το 48-40 δεν μας χάλασε τη βραδιά και πανηγυρίσαμε μια δύσκολη και τονωτική νίκη απέναντι σε ένα μαχητικό αντίπαλο.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ο διαιτητής θα μπορούσε να ήταν και καλύτερος, μοίρασε όμως το καρπούζι που λέμε. Για στατιστικά: http://www.sportstats.gr/ekabasket/Game/id/7789
Να σημειώσω και την παρουσία 11άδας! από πλευράς μας, από τα καλύτερα παιχνίδια του ο Κώστας στον άσσο (δικαίως με άφησε στον πάγκο!), θετικοί Στάθης και Άκης, σημαντική βοήθεια από Κάραλη, ενώ ο Στέλιος έβαλε τη βολή που έπρεπε.
 
by G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας