Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Erial- Mega: 31-29 (5η αγωνιστική) updated

... και σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, τα στατιστικά μας:


... και μερικά σχόλια επί των στατιστικών:

  • ίσως από τα νούμερα κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είναι τελικά και τόσο σπουδαίοι παίχτες όσο νομίζουν και να ασχοληθούν περισσότερο με την ατομική τους απόδοση, παρά με το τι έκανε η τι δεν έκανε ο συμπαίκτης τους.
  • το επίπεδο μεταξύ των παικτών της ομάδας είναι περίπου ισοδύναμο, άρα, ακόμη και αν φιλοσοφία της ομάδας ήταν πρώτα οι νίκες και όχι πρώτα η συμμετοχή, δεν δικαιούται κανένας να απαιτεί να παίζει περισσότερο από τους υπόλοιπους.
  • η ευλογία του να έχουμε φέτος περισσότερους παίχτες, ειδικά σε σχέση με άλλα χρόνια που και η 5άδα έβγαινε με το ζόρι, τείνει να εξελιχθεί σε κατάρα. Δυστυχώς κατεβάζοντας 12άδα είναι δεδομένο ότι ο 11ος και ο 12ος δεν θα παίξουν σχεδόν καθόλου. Ίσως πρέπει να δούμε το ενδεχόμενο να κατεβαίνει 10άδα και τουλάχιστον αυτοί που έρχονται στο γήπεδο να παίζουν αρκετά. Το όποιο rotation μπορεί να γίνει και εκτός γηπέδου.
  • το παιχνίδι τελειώνει όταν μηδενίσει ο χρόνος, είναι προσβολή προς τον προπονητή και τους συμπαίκτες να αλλάζουμε επιδεικτικά πριν τελειώσει ο αγώνας επειδή γίναμε αλλαγή, ειδικά αν έχουμε πάρει και τη μερίδα του λέοντος σε χρόνο συμμετοχής.

Και ενημερωτικά η βαθμολογία:

by GM/ Admin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας