Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Erial- Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: 38- 52

Νέα ήττα για την Erial, αυτή τη φορά από το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Θα λέγαμε ένα deja-vu, του προηγούμενου αγώνα με τον Ερυθρό, με μια ομάδα όχι πολύ μακριά από το δικό μας επίπεδο, αργή, χωρίς κάποιον παίκτη να ξεχωρίζει (ας με συγχωρήσει το Νο18 αλλά είναι και μέτριος παίκτης). Ένα παιχνίδι που πήγαινε πόντο- πόντο και αλλά κάπου εκεί στη δεύτερη περίοδο έγινε το γνωστό πατατράκ: κολλήσαμε στην επίθεση με στατικά plays και επιθέσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά versus 4-5 επιτυχημένων αιφνιδιασμών των αντιπάλων, έτσι φτάσαμε σε ένα -10 που όπως έχουμε ξαναγράψει δύσκολα καλύπτεται σε αυτό το επίπεδο.

Το κλίμα καλό εντός και εκτός γραμμών γηπέδου για την ομάδα μας, φαίνεται να ξαναβρίσκουμε την ηρεμία μας (βοήθησαν και οι απουσίες για να παίξουν όλοι αρκετά).

Πιστεύω ότι αν οι περιφερειακοί κόψουν τις μπούκες και τα κατεβάσματα στο low post που δημιουργούν τα κενά στην άμυνα και τρώμε αιφνιδιασμούς συν πιο ορθόδοξες επιθέσεις με γύρισμα της μπάλας (θυμίζω το ελβετικό έπος) θα πάμε καλύτερα. Συν το να παίζουμε κάποιο από τα συστήματα, τουλάχιστον για να αποφεύγουμε το στήσιμο- κοπάδι και το κουτούλημα μεταξύ μας.

Αναμένουμε και τα στατιστικά που θα εκθέσουν κόσμο!

by GM/ Admin 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας