Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το παιχνίδι της έμπνευσης (aka report αγώνα με την Τράπεζα Πειραιώς)!


…όπως λέει και ο τίτλος από το ομώνυμο τραγούδι του αγαπημένου μας «Γιόκα» (σε πρώτη εκτέλεση Βαγγέλη Γερμανού). Αυτό ακριβώς είναι το οποίο μας λείπει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι που μείναμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, αλλά μας έλειπε το κάτι παραπάνω.

Το 11-23 του ημιχρόνου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συζητήσεις. Παρόλα αυτά, με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου δείξαμε άλλο πρόσωπο, οι αλλαγές φρεσκάρανε πολύ την ομάδα, ανακάμψαμε σταδιακά, και φτάσαμε μέχρι το -1 κοντά στο δεκάλεπτο. Σε αυτό βοήθησε πολύ η άμυνα, βρίσκοντας πάλι λύσεις από τη ζώνη, κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, και ίσως η…χαλάρωση του αντιπάλου.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζοντας το rotation από τον πάγκο, επιμείναμε σε μια κατά βάση προσαρμοσμένη ζώνη 3-2, ο αντίπαλος όμως μας τιμώρησε καθώς έβαλε κάποια δύσκολα σουτ. Αν και βρίσκαμε απαντήσεις στη επίθεση, η διαφορά έμεινε στους 4-5 πόντους. Ο Κάραλης προσπάθησε από την περιφέρεια, ο Γιάννης, ήρθε από τον πάγκο για ένα καλό σουτ, δυστυχώς όμως η…έμπνευση δεν ήρθε και φτάσαμε στο τελικό 34-43.

Αρκετά καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά, και μοιρασμένος χρόνος συμμετοχής. Ο Τάκης έμεινε έξω στο β’ ημίχρονο, καθώς το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ και το πόδι του θέλει ακόμα χρόνο και προσοχή! Ο Παντελίδης συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις, ο Σίντνευ…Καλούδης άφησε πίσω την αρνητική εμφάνιση με την Adidas, ο Λεω προσαρμόζεται, Λάλος, Στέλιος και Τσαβδαρίδης πάντα θετικοί, Κάραλης και Γιάννης απρόβλεπτοι!

Ο ref άριστος, βοήθησε πολύ στο να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Καλή συνέχεια στα παιδιά της Πειραιώς, νομίζω και οι δύο ομάδες ευχαριστηθήκανε πολύ τα μεταξύ μας παιχνίδια.

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας