Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μείναμε από καύσιμα...!


Μέχρι το 30’ αντέξαμε στο παιχνίδι με τις Αττικές. Εκεί στέρεψε απότομα η κάνουλα, δεχτήκαμε ένα σερί 14-0, και το 32-32 έγινε 46-32, για να φτάσουμε στο τελικό 49-37.

Μέχρι το σημείο της ανατροπής, βασικό στοιχείο του παιχνιδιού ήταν το σκοράρισμα των δύο ομάδων στον αιφνιδιασμό, είτε γιατί το play-maker του αντιπάλου ήταν ταχύτατο, είτε γιατί εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις αργές επιστροφές του αντιπάλου. Από την άλλη και οι δύο ομάδες παρουσίασανε αδυναμία στο set παιχνίδι. Αν μας έλειψε κάτι αγωνιστικά, αυτό ήταν το μακρινό σουτ, ειδικά στην 1-2-2 ζώνη του αντιπάλου. Η επιλογή μας να πάμε σε ζώνη, σε συνδυασμό με το όχι πιεστικό man2man του αντιπάλου (ή τη ζώνη στο β’ ημίχρονο), είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να κινηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς, με μικρά ξεσπάσματα εκατέρωθεν.

Μεγάλη στιγμή το alley oop του Κάραλη, με στυλ βολλεϋμπολίστα από τα 4 μέτρα! Αν έμπαινε θα μιλάγαμε για το καλάθι της χρονιάς! Ηρωική η προσπάθεια του Τάκη, ο οποίος σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό, και το δρόμο προς το καλάθι, καθώς σκόραρε σε επίσημο παιχνίδι μετά από 10 μήνες και 17 μέρες! Η παρουσία του ήταν καταλυτική για την ομάδα, καθώς με τις πολλές απουσίες είχαμε τεράστιο πρόβλημα. Στα ευχάριστα επίσης και η επίσκεψη του Παναγό, ο οποίος και ελπίζουμε να καταφέρει να παίξει και πάλι μαζί μας, όσο του επιτρέπουν βέβαια οι υποχρεώσεις του.

Καλή απόδοση από όλα τα παιδιά και μοιρασμένο σκοράρισμα, αν είχαμε 1-2 λύσεις στον πάγκο ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ο τραυματισμός του…Σίντνεϋ μάλον είναι επιπόλαιος και δε θα απουσιάσει στη συνέχεια.

Ο διαιτητής μέτριος, άφησε πολλές φάσεις με αποτέλεσμα να γκρινιάζουν και οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά: Αττικές - ERIAL 49-37 (8-8/18-18/32-32/49-37)

ΕRIAL : Ζέρβας 9, Κάραλης 9, Μορφής 2, Προβατάρης 5, Καλούδης 6, Τσαβδαρίδης 6

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας