Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Αδικήσαμε τον εαυτό μας

Απόντος του coach η ομάδα μας έμεινε για 30' περίπου στη διεκδίκηση της νίκης και έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι σε μια γρήγορη και ποιοτική ομάδα. Δυστυχώς στο τελευταίο δεκάλεπτο δείξαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, κυριάρχησαν τα νεύρα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας και να ανοίξει τη διαφορά. Μάγκες με αυτό τον τρόπο αδικούμε την προσπάθεια μας και τους εαυτούς μας. Coach σφίξε τα ζωνάρια!

Και ένα καλό νέο : Οι καινούργιες εμφανίσεις είναι έτοιμες! Φιγουρίνια θα είμαστε. Λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών.

ΣΧ. ΜΩΡΑΊΤΗ - ERIAL 76-56 (18-19/37-30/53-44/76-56)

ERIAL : Λάλος 2, Ζέρβας 7, Παντελίδης 5, Κάραλης 8, Μορφής 14, Προβατάρης 4, Καλούδης 3(1), Παναγόπουλος 13 (3), Αναστασάκος
by Coach G.

1 σχόλιο:

George Caralis είπε...

Το χθεσινό ματς, θα πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν τρέχει τίποτα να χάσουμε ή να κερδίσουμε, αλλά να χαλάμε εμείς το παιχνίδι δεν μας τιμά. Η αντίπαλη ομάδα χθες -αν και ήταν ελλιπής- έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δικαίως κέρδισε. Και ο διαιτητής ήταν επίσης πολύ καλός. Με τέτοιες συνθήκες θα έπρεπε -κατ' αρχήν- να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι.
Τόσος εκνευρισμός από την πλευρά μας δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.
Μην αφήνετε εξωαγωνιστικούς παράγοντες να χαλάνε τη γιορτή!
Αρκετοί από μας έχουμε βελτιωθεί στον τομέα αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Συνολικές προβολές σελίδας