Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση επιτροπής πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ΕΚΑ

Καλημέρα σε όλους

Σε συνέχεια της από 14/9/09 συνεδρίασης της 11μελους επιτροπής του πρωταθλήματός μας αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

1. Από τη φετινή χρονιά, και εφ' όσον εξασφαλίσουμε τη σχετική άδεια του ΕΚΑ, το πρωτάθλημά μας θα αποκτήσει το δικό του site ώστε η ενημέρωση να γίνεται σε καθημερινή βάση.

2. Οι καταλυτικές ημερομηνίες για την κατάθεση των δικαιολογητικών παραμένουν οι ίδιες, και προέχει η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής για τον καταρτισμό των ομίλων. Στο υπάρχον πλάνο που κατατέθηκε από τον κ. Ανεστιάδη θα γίνονται σε συνεργασία με τους υπευθύνους των ομάδων παρεμβάσεις ώστε να καταλήξουμε στο τελικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα.

3. Ο κ. Αραμπατζόγλου μετά από πρόσκληση του ΕΚΑ θα μας εκπροσωπήσει στην ζωντανή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ''Αθήνα 984'' απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν τη διοργάνωση και τα προβλήματά μας. Η εκπομπή είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη στις 5 παρά τέταρτο το απόγευμα.

4. Από φέτος θα γίνει και το 1ο εργασιακό μίνι πρωτάθλημα γυναικών όπου μπορούν να λάβουν μέρος και μεμονωμένες αθλήτριες τις οποίες θα τις εντάξουμε σε μικτές ομάδες που θα δημιουργηθούν με βάση την εντοπιότητα. Γι'αυτό το σκοπό παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε σχετικά και το δικό σας εργασιακό χώρο για την εξεύρεση αθλητριών.

5. Η 1οβάθμια πειθαρχική επιτροπή δεν έκανε δεκτές τις συμμετοχές των ομάδων ΚΥΔΕΠ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, DELOITTE. Οι συγκεκριμένες ομάδες, εφ' όσον επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην νέα περίοδο, καλούνται να παραβρεθούν στη σημερινή ολομέλεια και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

6. Δεν έγινε δεκτή η αίτηση της επιτροπής μας προς το ΕΚΑ για αλλαγή της ημέρας των συνεδριάσεών μας από Δευτέρα σε Τετάρτη, επομένως οι συνεδριάσεις μας θα συνεχίσουν από την επόμενη εβδομάδα να γίνονται κάθε Δευτέρα.

Παρακαλούμε για την παρουσία όλων των υπευθύνων των ομάδων στη σημερινή ολομέλεια.

Ευχαριστώ

Ανεστιάδης Σάββας

Πρόεδρος Επιτροπής Μπάσκετ ΕΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας