Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Και οι πέντε ήταν υπέροχοι!


Δεν μπήκαμε στα play-off ούτε και φέτος, δυστυχώς…οπότε βγάλαμε το άχτι μας στον πρώτο αγώνα κατάταξης.
Και οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν αρκετά σοβαρά το παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα του ΟΣΚ, στη πρώτη της χρονιά στο πρωτάθλημα, έδειξε αρκετά οργανωμένη, με πλήρες ρόστερ, όμορφο γήπεδο και ενθουσιασμό!
Στα αγωνιστικά, η ζώνη μας δούλεψε αρκετά καλά, κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν απειληθήκαμε από μακρυά και τρέξαμε κατά διαστήματα.
Η φυσιογνωμία του παιχνιδιού πήγε να αλλάξει στο β’δεκάλεπτο, όταν και ο αντίπαλος επέλεξε να πιέσει. Εκεί όμως ύψωσε το ανάστημα του ο “the answer” Ζέρβας, δίνοντας την ηρεμία που χρειαζόταν η ομάδα οργανωτικά (και μια απάντηση στον coach!).
Με το ημίχρονο στο 25-17, το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά πριν το 30’, χάρις σε 7 συνεχόμενους πόντους του Καλούδη, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ. Από το -15, ο αντίπαλος έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Συμπερασματικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι η ταχύτητα και τα κορμιά του αντιπάλου δεν μας έβαζαν πρόβλημα, και κάνοντας σωστή κατανομή δυνάμεων φτάσαμε στο στόχο, αν και δεν είχαμε αλλαγή!

Αναλυτικά πόντοι, δεκάλεπτα :
ΕΡΙΑΛ - ΟΣΚ 52-36 (14-8/25-17/37-25/52-36)

ΕΡΙΑΛ : Ζέρβας 4, Παναγόπουλος 10(1), Καλούδης 24 (2), Μορφής 10, Προβατάρης 4


Επόμενο παιχνίδι με Nickan, εταιρεία αθλητικών ειδών. Δεν έχει καθοριστεί ακόμη πότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας