Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Τάκης…όπως λέμε Ζορό!

Πήρε την ομάδα στις πλάτες του ο superΤάκης στο παιχνίδι με τη Nielsen, προχτές στο Ρουφ.
Καλό παιχνίδι, με τον αντίπαλο να αιφνιδιάζει όντας ιδιαίτερα εύστοχος και αποτελεσματικός ειδικά στο α’ ημίχρονο, ενώ και το man2man που εφάρμοσε για 40’ έδωσε άλλο τόνο στο παιχνίδι.
Βέβαια εμείς είχαμε την τύχη να έχουμε ένα Ζορό στη σύνθεση μας, ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ για φέτος και έδωσε τις λύσεις στο σετ παιχνίδι.
Με το α’δεκάλεπτο στο 16-13 υπέρ του τυπικά γηπεδούχου αντιπάλου, το σκορ συνέχισε να πηγαίνει πόντο-πόντο μέχρις ότου το δίδυμο Καλούδη-Παναγόπουλου αποφάσισε να πατήσει λίγο γκάζι και να πάει σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.
Ημίχρονο 24-31 και επόμενη στάση στο 33-49, με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, για να φτάσουμε στο τελικό 46-63.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζορό της Έριαλ, έκανε σπουδαίο παιχνίδι στην επίθεση, με καλά πατήματα και πολλά καλάθια τα οποία μας δώσανε πλεονέκτημα, ειδικά στα σημεία που το παιχνίδι πήγαινε σε αργό τέμπο. Άξιος συμπαραστάτης του ο Στάθης, έτρεξε και τέλειωσε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι δύο μαζί βάλανε 40 πόντους (όσους και ο αντίπαλος σχεδόν).
Για τους υπόλοιπους, Λάλος, Στέλιος η ραχοκοκαλιά της ομάδας για άλλη μια φορά, ο Κάραλης είχε ορισμένα πολύ δυνατά πατήματα στην επίθεση, ενώ στην άμυνα μόχθησε, και ο Παναγό με πολύ καλή παρουσία και τοποθετήσεις, δεν είχε όμως τη γνωστή του ρέντα.
Ο αντίπαλος αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, χτύπησε το παιχνίδι, δεν είχε όμως στηρίγματα στην επίθεση για να αντέξει. Στα συν του το γεγονός ότι δε φοβήθηκε και έπαιξε 40’ man2man.

Αναλυτικά:
NIELSEN - ERIAL 46-63 (16-13/24-31/33-49/46-63)

ΕRIAL: Λάλος 4, Κάραλης 8, Μορφής 24, Καλούδης 16, Προβατάρης 5, Παναγόπουλος 6


Και για το τέλος, ο λύκος κι αν εγέρασε…..βρείτε το Ζορό στη φωτογραφία…

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας