Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Ελευσίνια μυστήρια: Ήττα με ένα πόντο χθές με τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Σε ένα παιχνίδι, όπου όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πίστεψαν στην νίκη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, η ομάδα για άλλη μια φορά προδόθηκε από τα πολλά λάθη της. Λάθη πάντα θα γίνονται, αλλά απαιτείται μεγαλύτερη συγκέντρωση από όλους ώστε τουλάχιστον να μειωθούν, ειδικά σε παιχνίδια όπως το χθεσινό όπου δεν υπήρχε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο, και αρκετά λάθη έγιναν λόγω επιπολαιότητας.

Ευτυχίσαμε να έχουμε έναν πολύ καλό και αποτελεσματικό Τάκη στο πρώτο ημίχρονο και Στάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Πραγματικά βελτιώσαμε ουσιαστικά την αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση. Ο Θόδωρας οδηγούσε εκ του ασφαλούς την ομάδα και ο Στέλιος ήταν για άλλη μια φορά ο στυλοβάτης της άμυνας ζώνης που παίξαμε σε όλο το παιχνίδι.
Η απουσία του κόουτς, έδωσε την ευκαιρία σε νέους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν τις δυνατότητες του. Ο Παντελίδης μπήκε ορεξάτος, έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, και φρεσκάρισε την επίθεση μας. Πέτυχε ένα εκπληκτικό καλάθι ενώ ευστόχησε και σε δύο βολές.
Ο Λάλος εξέπληξε τους θεράποντες ιατρούς με την ταχύτατη αποθεραπεία του μετά από το πρόσφατο διάστρεμμα, έκανε την έκπληξη με την παρουσία του και προσέφερε ουσιαστικά στην οργάνωση και στην εκτέλεση. Τις εκπληκτικές πάσες του Κάραλη άλλοτε εκμεταλλεύτηκαν (Στάθης, Τάκης) και άλλοτε όχι οι συμπαίκτες του (Θόδωρας, Τάκης). Στο τέλος τα άκουσε κι από πάνω, ως συνήθως.

Το πρώτο δεκάλεπτο 11-11. Στο δεύτερο πήγαν να ξεφύγουν, αλλά η σφικτή άμυνα ζώνης μας έδωσε το προβάδισμα, το οποίο και κρατήσαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η αντίπαλοι κόντυναν το σχήμα τους, και προσπάθησαν να χτυπήσουν από την περιφέρεια. Ένα τρίποντο από αυτά που δεν μπαίνουν, μας έκανε την ζημιά.

Μοιραίοι για την ομάδα ο Παναγόπουλος (έβαλε και ένα εκπληκτικό τρίποντο λίγο πριν το τέλος) και ο Λάλος που ναι μεν έβαλαν την μία, αλλά έχασαν την άλλη βολή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Έτσι είναι όταν το παιχνίδι πάει στον πόντο και κρίνεται στις λεπτομέρειες. Την μια φορά κερδίζεις (βλέπε ΜΕΤΣ), την άλλη χάνεις (Ελευσίνα).

Από αυτό το μάτς κρατάμε το καλό κλίμα της ομάδας, την παρουσία ικανού αριθμού παικτών σε μια μακρινή έδρα, το ότι δεν εκνευριστήκαμε από τον διαιτητή, την αποτελεσματικότητα του Στάθη στον αιφνιδιασμό. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να μειώσουμε τα λάθη μας.

Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιος κόουτς μας χρειάζεται.

by George C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας