Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Μπόλικο “ξύλο” με ολίγο από μπάσκετ!

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το “ξύλο” αναφέρεται στο άτεχνο ματς και στη νευρικότητα των δύο ομάδων. Νικήτρια τελικά η ομάδα της Βουλής, βρήκε λύσεις στο 4ο δεκάλεπτο και άνοιξε τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό……35-23.
Η αλήθεια είναι ότι το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική, ζώνη και από τις δύο ομάδες, μεγάλη αστοχία, μηδενικοί αιφνιδιασμοί και πολλά επιθετικά ριμπάουντ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Βασική ευθύνη φέρει ο ref που επέλεξε να αφήσει το παιχνίδι ελεύθερο και αυτό του έφυγε τελείως, προκαλώντας εκνευρισμό εκατέρωθεν.
Ευχαριστούμε τα παιδιά της Βουλής που ήρθαν για δεύτερη φορά φέτος στο Ρουφ (μας διευκόλυναν αφάνταστα) και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Εμείς συνεχίζουμε, φάνηκε ότι μας έλειψε πολύ ο Χρήστος, αλλά δε μας λείψανε τα νεύρα. Δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα πρέπει να καταλάβουμε ότι η ένταση του ενός φέρνει ένταση σε όλους, και δεν πρέπει να αφήνουμε τα σφυρίγματα να μας βγάζουν από το ρυθμό μας.
Στα θετικά η μεγάλη προσέλευση μετά από καιρό (9 άτομα!), επισημαίνοντας την παρουσία και συμμετοχή του Προέδρου.
Πόντοι, δεκάλεπτα:
ΒΟΥΛΗ – ΕΡΙΑΛ 35-23 (7-2/10-6/21-15/35-23)
ΒΟΥΛΗ (Γεωργούσης): Σκούνος 2, Συρανίδης 2, Βενιέρης 7(1), Βαλσακίδης 2, Δενδρινός, Φιλίνης, Γουργιώτης, Πασχαλίδης 18(2), Θεοδωρίδης 4, Λουκοβίτης
ΕΡΙΑΛ: Ανθόπουλος, Ζέρβας 8(1), Παντελίδης 2, Κάραλης 2, Μορφής 2, Κλήμης, Προβατάρης 1, Καλούδης 4, Παναγόπουλος 4

Επόμενο παιχνίδι με Wurth, Δευτέρα 05/02, Καμίνια, 6μ.μ. Tα παιδιά της Wurth δυσκολεύονται να έρθουν στο Ρουφ, οπότε θα παίξουμε στην έδρα τους.

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας