Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Prison break…!





Μεγάλη νίκη χθες βράδυ για την ομάδα μας, παίζοντας σχεδόν μεσάνυχτα δίπλα στις φυλακές του Κορυδαλλού, έντονα αστυνομο-κρατούμενες λόγω της δίκης της Χ.Α. Τίποτα από όλα αυτά δεν μας πτόησε όμως, δείξαμε χαρακτήρα και καθαρίσαμε την πρόκριση με το καθαρό 31-42 επί της PiraeusForce.
Σε κάποιους ξυπνήσαν μνήμες 2002-2004, όταν ο Ολυμπιακός, χρησιμοποιούσε αυτό το όμορφο κλειστό για έδρα του. Εμείς μπορεί να μην είχαμε Μόρις Έβανς & Ντεμάρκους Τζόνσον, είχαμε όμως Γιώργο Κάραλη & Στάθη Καλούδη, οι οποίοι προλάβανε σε ένα βράδυ να σκοράρουνε και με την ασπρόμαυρη και με την….σπυριάρα (για να ζηλεύει ο Αλενατόρε αλλά και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, για τους μυημένους βάζουμε quiz και τις ομάδες τους, στο μπάσκετ εννοείται!).
Το ξεπεράσαμε λοιπόν το εμπόδιο της PiraeusForce (3-10/9-22/21-30/31-42), και πάμε για το τελευταίο χιαστί και τη θέση 57-58 μεταξύ 72 ομάδων. Και μια και φτάσαμε ως εδώ, και ένα σχόλιο για όσους ψάχνουν κίνητρο στο πρωτάθλημα του ΕΚΑ για να παίζουν μπάσκετ…ε, αυτό δεν στο δίνει ούτε η κατάταξη, ούτε και οι τίτλοι, αλλά το προφανές…το ίδιο το μπάσκετ!
Ακούστε και εμένα, που έχοντας υπηρετήσει από όλα τα πόστα την ομάδα μας (σχεδόν όλα Προεδράρα!), τώρα γίνομαι ο πιο πιστός της φίλαθλος, ας όψονται αυτά τα 500 km που μας χωρίζουν…


Μπράβο ρε μάγκες και για φέτος!

by ex- Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας