Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η μεγάλη απόδραση των 11…




…και στα παρκέ, εν έτει 2013.

Να διευκρινίσουμε για να μην παρεξηγηθούμε, απόδραση από το σκοράρισμα κάναμε προχτές στο ΟΑΚΑ με τις Σχολές Μωραίτη. Και αν το τελικό 43-53 δεν το φανερώνει έκδηλα, η αλήθεια είναι ότι τα …σπάσαμε!, και δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε ένα παιχνίδι που το θέλαμε και μπορούσαμε.
Το χαρήκαμε πάντως το παιχνίδι προχτές και οι δύο ομάδες. Η ζώνη ήταν μια επιλογή υποχρεωτική για τον αντίπαλο των 6 παικτών, εμείς είχαμε 12 αλλά μείναμε κι εμείς στα σίγουρα, άλλωστε καλά πήγε η άμυνα, αν άνοιξε κάπου το σκορ άνοιξε από τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου που χτύπησε με το 7 & 15 τα όποια λάθη μας στην επίθεση. Καλό μπάσκετ παίξαμε όπως φαίνεται και στο video (νέα ήθη?), αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχαμε …άστρο!
Ο μοναδικός που διασώθηκε ο Αλαίν, ο οποίος δεν έπαιξε τελικά, καθώς o coach (δυστυχώς) δεν κατάφερε να τον βάλει και αυτόν στο …rotation! Κατάφερε να βάλει όμως 11, και αυτοί αποδράσανε ευτυχείς υποθέτω και ελπίζω!
Και ένα σχόλιο για το ref, άψογος.
Για τα στατιστικά, τα έχουμε πει, www.sportstats.gr, μη διαβάζετε μόνο εμάς!

by Coach G.

PS.Το κείμενο προοριζόταν να έχει τίτλο: Δώδεκα και ούτε ένα…τηλεφώνημα! Τελικά προτιμήσαμε η ανάρτηση να φέρει και ένα επίκαιρο πολικό μήνυμα. Το τηλεφώνημα θα...έρθει!

και Video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας