Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Α' Φάση Κυπέλλου: Ιστορική πρόκριση!

Με νίκη ξεκίνησε η χρονιά για την Erial με αντίπαλο τον ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ. Νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας! Άντε και final-4.
Στο παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά, παίξαμε καταπληκτική άμυνα και είχαμε την ευτυχία να είναι σε σπουδαία μέρα ο Παναγόπουλος, ο οποίος είχε τρία 3-ποντα στο α’ δεκάλεπτο και τελείωσε τελικά το παιχνίδι με 19 πόντους (5 τρ.). Η άμυνα ζώνης μας βοήθησε να αποτρέψουμε το inside game του αντιπάλου, ο οποίος δεν είχε βοήθεια από την περιφέρεια.
Το α΄ δεκάλεπτο τελείωσε με 10-3!, και το ημίχρονο 20-10. Η αντίδραση της ομάδας του ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟΥ δεν ήρθε ποτέ, και το γ’ δεκάλεπτο έκλεισε με 34-18. Μοναδική αλλά βασική αδυναμία μας, το γεγονός πως δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι μετά το 30’, κυρίως γιατί δεν είχαμε τις δυνάμεις να ανεβάσουμε το ρυθμό. Έτσι τελειώσαμε με 41 πόντους (τελικό σκορ 41-28), που είναι κακή επίδοση αν αναλογιστούμε ότι είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον Παναγόπουλο.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη νίκη. Ιδιαίτερη αναφορά στη συνεισφορά του Λάλου, που ελλείψει του Θόδωρα έπαιξε 40’ στον άσσο. Για τον Παναγόπουλο τα είπαμε, ενώ ο Κάραλης εκπλήσσει με το ώριμο παιχνίδι του, φτάσαμε να του δίνουμε εντολή να σουτάρει! Στέλιος, Παντελίδης πολύ καλοί, το ίδιο και ο Τάκης, μόνο όμως στην άμυνα ο τελευταίος. Δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά αλλά δεν εκβίασε προσπάθειες, και αυτό είναι στα συν του. Ο Καλούδης βοήθησε πολύ στην άμυνα, η κακή εξωγηπεδική ζωή δεν τον αφήνει όμως να μας δώσει το κάτι παραπάνω στην ταχύτητα που τόσο χρειαζόμαστε. Πρόεδρε πάρε μέτρα!
Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους, που θα τους βρούμε σύντομα πάλι μπροστά μας στον όμιλο.
Αναλυτικά :
ERIAL - ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ 41-28 (10-3/20-10/34-18/41-28),
ERIAL (Πανάρας) : Λάλος, Παντελίδης 5, Κάραλης 2, Μορφής 6, Προβατάρης 4, Καλούδης 5, Παναγόπουλος 19(5), ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ (Γαρδικιώτης) : Κορόλης, Τιτάκης 14(2), Λέμπεσης, Βασιλείου 2, Λιούλιας, Κάβουρας, Ρούσσος, Γαρδικιώτης, Καράμπης 5, Πυτιάνος 3, Πιπερίδης 4

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας