Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Στάση Λογιστές

Την ήττα γνωρίσαμε χτες εντός έδρας από τους Λογιστές με 44-53 (ημίχρονο 25-23).
Ο αντίπαλος αιφνιδίασε με την ταχύτητα του και την πιεστική του άμυνα, δείχνοντας εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Αν στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, η συνέχεια δεν ήταν καλή. Σημαντική ήταν η απουσία εναλλακτικών στον πάγκο, καθώς κατεβήκαμε 6 άτομα (που στην πορεία γίναν 7!), ενώ ο αντίπαλος διατηρούταν συνέχεια φρέσκος.
Το βασικό μας πρόβλημα εστιάστηκε στην κυκλοφορία στην επίθεση (αποτέλεσμα της πίεσης) που είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε αρκετά λάθη και να δεχτούμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Έτσι γύρισε μπούμερανγκ και η (αμφιλεγόμενη...Τάκη ελπίζω να σε καλύπτει αυτή η δήλωση!) επιλογή για άμυνα μαν2μαν στο δεύτερο μισό, καθώς τελικά παίξαμε ελάχιστες σετ άμυνες.
Από διάθεση είχαμε πολύ, δεν είμασταν όμως οι περισσότεροι σε καλή ημέρα. Το σκορ τραβήξανε οι Καλούδης, Παναγόπουλος, αν και χαθήκανε (όπως όλη η ομάδα) στο εφιαλτικό (4-21) τρίτο δεκάλεπτο. Από το γήπεδο φύγαμε με μια ήττα και ένα παίκτη λιγότερο καθώς ο Λάλος έφυγε με βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός (έβαλε νάρθηκα).
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, επόμενος αγώνας με Βουλή.

ERIAL - ΛΟΓΙΣΤΕΣ 44-53 (17-8/25-23/29-44/44-53)

ΕRIAL: Λάλος, Ζέρβας 2, Κάραλης 2, Μορφής 4, Καλούδης 15(1), Προβατάρης 2, Παναγόπουλος 19(1)
ΛΟΓΙΣΤΕΣ : Λαμπρινάκος, Κιμούσης 3, Καλαμάρης 15(2), Κονίδης, Φωτάκης 5(1), Χατζηκώστας, Μπραβάκος 6, Κουράκος 8, Τσαβάνος 2, Καππάτος, Χαραλαμπίδης 14

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας