Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Καλοί αλλά με …δόσεις

Δεν τα καταφέραμε στα Καμίνια με τον Παπαστράτο, αν και δείξαμε γενικά καλό πρόσωπο. Ουσιαστικά μας πλήγωσε η πολύ κακή παρουσία του τρίτου δεκαλέπτου.

Για ένα ημίχρονο η άμυνα ήταν καλή, είτε ζώνη είτε μαν2μαν, και οι επιθέσεις πειθαρχημένες, ενώ όταν μπορούσαμε τρέξαμε. Η αλλαγή όμως της άμυνας των αντιπάλων σε μαν2μαν έφερε την τρικυμία. Κακή κυκλοφορία της μπάλας, κακές επιλογές που είχαν ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ανοίξει το ρυθμό και το σκορ. Κάποια στιγμή έβαλε και τα σουτ και μείναμε στο -16. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, δύο απίστευτα σουτ του Κάραλη στην αρχή μας φέρανε πιο κοντά, ξυπνήσαμε στην άμυνα (μαν2μαν, φάγαμε μόνο 2 πόντους σε όλο το δεκάλεπτο!), αλλά δείξαμε μεγάλη επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την επόμενη φορά ας έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Πολύ καλός ο διαιτητής Χρηστίδης.

Αναλυτικά:
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΡΙΑΛ 47-38 (14-13/27-24/45-29/47-38)

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ : Αργυρόπουλος 10, Τιτάκης 15(3), Λέμπεσης, Παπαιωάννου, Ιωακειμίδης 14, Ρούσσος 4, Νούλιας, Χιώτης 2, Μαργώνης, Χέλμης, Πιπερίδης 2

ΕΡΙΑΛ : Λάλος 4, Ζέρβας, Παντελίδης 2, Κάραλης 7(2), Μορφής 4, Προβατάρης 6, Καλούδης 8 (2), Παναγόπουλος 7

by Coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας