Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Με το αριστερό ξεκινήσαμε…

Με το αριστερό ξεκινήσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν, και ειδικότερα με ήττα 24-60, από την ομάδα του ΟΣΕ στο κλειστό του Ρέντη για το Κύπελλο ΕΚΑ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες, άμυνα ζώνης και σκορ 7-3 στο δεκάλεπτο για τον ΟΣΕ. Στη συνέχεια ο ΟΣΕ κατάφερε και άνοιξε λίγο την άμυνα μας, ανοίγοντας και το ρυθμό του αγώνα, με αποτέλεσμα να πάμε στο ημίχρονο στο 9-26.
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στους ρυθμούς του β΄δεκαλέπτου, με τον αντίπαλο να είναι μια ταχύτητα επάνω από εμάς και φυσιολογικά να φτάνουμε στο τελικό 24-60.
Συνολικά με αντίπαλο μια καλύτερη ομάδα, δείξαμε καλά στοιχεία στο σετ παιχνίδι, καθώς βρήκαμε λύσεις στο high-low παιχνίδι, αν και ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Η κλειστή άμυνα ζώνης 2-3 λειτούργησε όσο ο αντίπαλος ήταν άστοχος, τα 8 τρίποντα όμως τελικά είναι πολλά. Δυστυχώς, το επίπεδο της φυσικής κατάστασης μας δεν ήταν ικανοποιητικό για να δοκιμάσουμε κάποια πίεση στην περιφέρεια και να πειράξουμε έτσι λίγο το παιχνίδι του αντιπάλου, ενώ δεν καταφέραμε στο τρέξιμο να κόψουμε και το ρυθμό του.
Από την ομάδα όλα τα παιδιά προσπαθήσανε και ο Πρόεδρος μπήκε μετά από πολύ καιρό σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ξεχωρίζει η παρουσία των Λυσιέν και Λάλου σε άμυνα και στην οργάνωση στην επίθεση, καθώς και η συνεργασία των Μορφή, Παντελίδη, Κάραλη στις θέσεις των ψηλών, ιδιαίτερα στην επίθεση.

Αναλυτικά πόντοι, δεκάλεπτα :
ΟΣΕ-ΕΡΙΑΛ 60-24 (7-3 / 26-9 / 45-16 / 60-24)
ΕΡΙΑΛ : Ανθόπουλος, Λάλος, Κλήμης 2, Παναγόπουλος 3, Καλούδης 5(1), Παντελίδης 1, Μορφής 6, Κάραλης 7.

Το κύπελλο λοιπόν έφυγε νωρίς και αυτή τη χρονιά, και μας περιμένει δουλειά για να είμαστε καλύτεροι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τα φιλικά θα βοηθήσουν.


by coach G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας