Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Ήττα στον πρώτο αγώνα του καλοκαιρινού τουρνουά

Με ήττα 40-47 από την ING, ξεκινήσαμε το καλοκαιρινό τουρνουά ανεξάρτητων ομάδων στο Ρουφ. Στην ομάδα είχαμε τρία νέα πρόσωπα και ένα παλιό φίλο που έκανε την επανεμφάνιση του (Κάραλη), μετά από απουσία ενός έτους λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων (να σου ζήσει η κόρη!).
Tο α’ δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς βρεθήκαμε πίσω με 14-3, δείχνοντας εμφανή σημάδια ανομοιογένειας, σε άμυνα και επίθεση. Η ζώνη 3-2 δεν απέδωσε, καθώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα κενά μας στη ρακέτα. Στο β’ ημίχρονο και με σκορ 27-14, γυρίσαμε σε man2man, πιέσαμε και καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά στους 5-7 πόντους, όχι όμως και να κάνουμε την ολική επαναφορά. Στο διάστημα αυτό, οι επιθετικές επιλογές βελτιωθήκανε, όχι όμως και η ευστοχία μας, ενώ δείξαμε αδυναμία στην άμυνα κοντά στο καλάθι. Παράλληλα δεν κυνηγήσαμε το γρήγορο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που όποτε έβρισκε ευκαιρία έτρεχε και πήρε μερικά εύκολα καλάθια.
Οι απουσίες των Λυσιέν, Στέλιου, Λαλούκου και Προέδρου μείωσαν εμφανώς την ικανότητα μας, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα και ελπίζουμε να τους έχουμε σε επόμενα ματς, ενώ με τα παιχνίδια αναμένεται να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα.

Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα, η απαράδεκτη συμπεριφορά του Νο13 των αντιπάλων, ο οποίος προκάλεσε επεισόδιο με τον Κάραλη. Η ώριμη συμπεριφορά του Γιώργου τον εξέθεσε και ο προπονητής των αντιπάλων τον απέσυρε στον πάγκο. Στο πρωτάθλημα θα είχε αποβληθεί σίγουρα. Επειδή πάντως υπήρξαν νεύρα και διαμαρτυρίες εκατέρωθεν, ίσως φταίει και το γεγονός ότι ο διαιτητής άφησε πολύ το παιχνίδι.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ADMIN/GM: Δράττομαι της ευκαρίας να αναφερθώ στη συμπαθή ράτσα των καγκουρόμαγκων, στην οποία προφανώς ανήκει και ο συναθλητής μας της ING με αρ. φανέλας 13. Αν και το είδος είναι σχετικά σπάνιο στη ζούγκλα των πρωταθλημάτων μας, δεν μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι είναι απειλούμενο με εξαφάνιση. Αντιθέτως, όλο και κάποιος εκπρόσωπος της συνομοταξίας θα εμφανιστεί, για να χαλάσει το παιχνίδι το δικό μας αλλά και των συμπαικτών του, και να μας δείξει πόοοοσο άντρακλας είναι και πόοοοσο ωραία ξέρει να λύνει τις διαφορές του ως ώριμος και σοβαρός άνθρωπος. Του ευχόμαστε ολόψυχα να λύσει γρήγορα και το σεξουαλικό του πρόβλημα, μέχρι όμως να γίνει αυτό δεν είναι ανάγκη να βολοδέρνει στα γήπεδα του μπάσκετ. Μπορεί να απλά να μασουλάει τη μπανάνα και να διαλογίζεται στο κλουβί του παρέα με τους άλλους ουρακοτάγκους...

Αναλυτικά:
ΕΡΙΑΛ – ING 40-47 (3-14/14-27/29-36/40-47)
EΡIAΛ (Πανάρας): Ζέρβας 5, Παντελίδης, Μορφής 3, Κάραλης 3, Πανάρας 10, Καλούδης 10, Παναγόπουλος 9 (1), Αναστασάκος
ING (Λεβεντάκος): Αργυρόπουλος 8, Σαραντόπουλος 6, Πετρουλάκης 2, Ρούσσος 3, Πιεράκος 13, Μέσσαρης, Μανιάτης 9, Καλκάνης 6

by Coach G...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας